Oud nieuws in een nieuw jasje

Het werd wel weer eens tijd voor een nieuwsbrief. Met daarin onze theatershow over opvoeding en nieuwe data voor de eendaagse training Omdenken. Niets waar we je niet al eerder over verteld hebben, maar wel in een nieuw jasje.

Nieuw jasje?


Als je geabonneerd bent op onze Omdenker van de dag - iedere ochtend een omdenkspreuk in je mailbox - of onze omdenkverhalen, dan ben je al bekend met de nieuwe vormgeving. Maar voor de rest: TADAA! Het was echt tijd om onze nieuwsbrieven mee te laten gaan met de tijd. Ze zien er niet alleen beter uit, maar inschrijven en uitschrijven is eenvoudiger en ze doen het ook goed op een telefoon of tablet.

 

Ontvang jij onze andere nieuwsbrieven vol met voorbeelden van omdenken nog niet, maar wil je dat wel? Aanmelden kan hier.


Laatste voorstellingen van dit seizoen


Theaterseizoen 2016 - 2017 loopt alweer op z'n einde. We spelen onze voorstelling 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk' nog 10 keer dit seizoen. Vanavond staan we bijvoorbeeld in Roermond en daar zijn nog een paar kaarten voor beschikbaar voor de late beslissers. 

We komen ook nog naar Heesch, Harderwijk, Kampen, Leiden, Meppel, Papendrecht, Venray, Hardenberg en sluiten het seizoen af op 20 mei 2017 in Vlaardingen. Voor meer informatie en het kopen van kaartjes zie onze website. Wees er snel bij, de meeste voorstellingen zijn bijna uitverkocht!
 


Eendaagse training Omdenken


Zin in een bijzondere dag? Je even helemaal onderdompelen in het omdenken? Je focus leren verschuiven van het oplossen van problemen naar het omdenken? Aan de slag met je eigen problemen? Even uit je comfortzone, hoe eng ook? Dan is de eendaagse training Omdenken iets voor jou. Inschrijven voor de trainingen van juni is nu mogelijk via onze website.
 

Lakse puber


Dit zou de Omdenken Nieuwsbrief niet zijn, als we niet af zouden sluiten met iets leuks. Deze keer niet iets om hard om te lachen, maar een filmpje over hoe je om kunt gaan met een lakse puber. Veel kijkplezier!
Ziet deze mail er gek uit? Kun je hem niet lezen? Klik dan hier.
Je ontvangt deze e-mail omdat jij aangemeld bent voor één van onze nieuwsbrieven.

Omdenken
Oudegracht 263
3511 NM Utrecht

Wil je geen mail van Omdenken meer ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren aanpassen of je uitschrijven.