Bekijk deze nieuwsbrief online
maandag 20 februari 2017
 
CONTENTPARTNERS | OPLEIDINGEN | VACATURES Email Website Facebook Twitter LinkedIn
 
 
 
Geachte heer/mevrouw ,
Welkom bij de digitale nieuwsbrief van Accountancy Vanmorgen.
 
 
 
Samenvatting NBA-bestuursvergadering 7 februari 2017
De NBA heeft de samenvatting van haar bestuurvergadering van 7 februari j.l. gepubliceerd. Het bestuur vergaderde onder andere over het rapport “In het publiek belang” en de verkoop van het oude NOvAA pand.
Lees meer
 
Digitale handtekening; hoe zit het met de rechtsgeldigheid? Contentpartner
In de Nederlandse wet staat dat een digitale handtekening dezelfde juridische geldigheid heeft als de handgeschreven handtekening. Maar dan moet de methode waarop de digitale handtekening gebruikt wordt wel voldoende betrouwbaar zijn. Er zijn namelijk verschillende soorten digitale handtekeningen. Hieronder leggen we uit hoe het precies zit met de rechtsgeldigheid van de digitale handtekening.
 
Zoek je nieuwe klanten? Advertorial

Ontvang gratis offerteaanvragen van ondernemers die op zoek zijn naar een accountant of boekhouder!

Exact is de partner voor ambitieuze accountants. Wij helpen bij de nummer 1 uitdaging: het vinden van nieuwe klanten. Maak gratis en vrijblijvend een profiel aan.

Ontdek het Accountants Center =>

 
Belastingdienst: Verwerking uitstelverzoeken diverse aangiften tijdelijk vertraagd
Door een technische storing bij de Belastingdienst kunnen uitstelverzoeken voor de aangifte inkomstenbelasting, aangifte vennootschapsbelasting en opgaaf wereldinkomen momenteel niet worden verwerkt. Dat meldt de dienst op haar site.
Lees meer
 
 
Nieuwe NBA-brochure geeft toelichting op waardering van vastgoed
De NBA heeft een nieuwe brochure uitgegeven: wijziging waardering vastgoed in het MKB. In de brochure wordt ten behoeve van de MKB-accountant een overzicht gegeven van de waardering van vastgoed.
Lees meer
 
 
Credion Eindhoven breidt uit
Wegens een toenemende vraag naar MKB-financieringsadvies breidt Credion Eindhoven uit. Jacco van Hout is aangetrokken om ondernemers bij zakelijke financieringsvraagstukken te begeleiden.
Lees meer
 
 
NBA publiceert Module 6 Gids Praktijkbeheer
De NBA heeft Module 6 van de Gids Praktijkbeheer gepubliceerd. In Module 6 wordt het onderhouden van klantrelaties behandeld, alsmede strategieën voor het verstevigen van die relaties, met inbegrip van netwerken, mogelijkheden van doorverwijzingen en andere vormen van samenwerking.
Lees meer
 
 
SRA-update praktijkhandreiking DGA, loonbelasting, werknemersverzekeringen
SRA heeft de praktijkhandreiking DGA, loonbelasting, werknemersverzekeringen geüpdatet. De praktijkhandreiking gaat onder meer in op de aspecten loonbelasting, werknemersverzekeringen, doorbetaaldloonregeling en het pensioen van de DGA.
Lees meer
 
 
In januari ruim 34% minder woningen verkocht dan maand eerder
In januari 2017 registreerde het Kadaster 34,5% minder verkochte woningen ten opzichte van de maand december 2016. Vergeleken met januari 2016 zijn er 39% meer woningen verkocht. 
Lees meer
 
 
Groei omzet industrie
Na negen maanden van dalende omzet is de omzet in de Nederlandse industrie in het vierde kwartaal van 2016 gestegen. Producenten behaalden 1,0 procent meer omzet dan in het laatste kwartaal van 2015. Dat meldt CBS in de Kwartaalmonitor Industrie.
Lees meer
 
 
NBA publiceert Module 6 Gids Praktijkbeheer
De NBA heeft Module 6 van de Gids Praktijkbeheer gepubliceerd. In Module 6 wordt het onderhouden van klantrelaties behandeld, alsmede strategieën voor het verstevigen van die relaties, met inbegrip van netwerken, mogelijkheden van doorverwijzingen en andere vormen van samenwerking.
Lees meer
 
Twijfelt u over de aanschaf van een CRM-pakket? Contentpartner
Dat Customer Relationship Management u veel oplevert, is waarschijnlijk niet iets wat u vandaag voor het eerst hoort. Ook weet u inmiddels vast wel dat CRM-software uw leven makkelijker maakt en dat uw omzet omhoog gaat doordat u meer grip heeft op uw organisatie. Toch bent u nog niet overgegaan tot de aanschaf van een […]
 
AA-opleiding Opleiding
Wil je je verder ontwikkelen tot accountant-administratieconsulent (AA), de adviseur van het midden- en kleinbedrijf? Schrijf je dan nu in voor de AA-opleiding oriëntatie Accountancy mkb. Onze opleiding tot accountant-administratieconsulent (AA) kenmerkt zich door een sterke praktijkgerichtheid en een hoog actualiteitsgehalte. Een AA-opleiding die niet alleen opleidt voor het theoretisch getuigschrift AA maar die daarnaast daadwerkelijk […]
 
Financial Accountant België Vacature
Brainfish is gespecialiseerd in de bemiddeling van financieel personeel. De organisatie is recent verhuist naar een prachtige locatie in Breda, een zeer fijne open werkomgeving met flexibele werkplekken. Je ontmoet je collega’s in de ruimte waar je koffie kunt halen, maar waar ook een dartbord hangt en je aan een grote statafel met elkaar kunt […]
 
 
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancy nieuws willen ontvangen?
» Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
 
 
 
 
 
Over Ons | Adverteren | Abonneren | Gegevens wijzigen | Afmelden Email Website Facebook Twitter LinkedIn