Browser versie | Afmelden
ABN AMRO World Tennis Tournament
Stan Wawrinka vierde deelnemer ABN AMRO World Tennis Tournament

Stan Wawrinka, in 2015 winnaar van het ABN AMRO World Tennis Tournament, komt in maart opnieuw in actie in Rotterdam Ahoy. De 35-jarige Zwitser, drievoudig Grand Slam winnaar, is voor de vijfde keer in het ATP 500 toernooi te bewonderen. Het 48e ABN AMRO World Tennis Tournament wordt in 2021 gehouden van 1 tot en met 7 maart.

Toernooidirecteur Richard Krajicek: "Met zijn staat van dienst is Stan Wawrinka overal ter wereld een graag geziene gast. Met zijn drie Grand Slam titels heeft hij zijn uitzonderlijke klasse bewezen en voor de liefhebber is zijn backhand een genot om te zien. Mooi om deze oud-winnaar weer in Rotterdam te mogen begroeten.”

Lees verder
Kei Nishikori komt naar Rotterdam
Bekijk alle informatie met betrekking tot COVID-19
Het ABN AMRO World Tennis Tournament ontving vorige week een mooi bericht vanuit het land van de rijzende zon: Kei Nishikori komt in maart naar Rotterdam. De 31-jarige Japanner, in 2015 nog nummer vier van de wereld, neemt voor de tweede keer deel in Rotterdam Ahoy. Kei Nishikori gaat tijdens het 48e ABN AMRO World Tennis Tournament op jacht naar zijn 13e titel op de ATP Tour.
We zijn altijd al zeer bewust bezig met de veiligheid van onze bezoekers en gaan ook nu een sfeervol, veilig en verantwoord evenement neerzetten. Vragen over COVID-19 met betrekking tot het toernooi? Wij hebben alle informatie op een rij gezet. Voor gerichte vragen is er ook een Q&A.
Lees het hele bericht
Meer info
ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament
ABN AMRO World Tennis Tournament
Copyright © Rotterdam Ahoy.
Newsletter2021-01-08 15:00:01