Gawalo
Online versie
‘Oudere hr-ketels van Agpo Ferroli brandgevaarlijk’

In Nederland hangen volgens het consumentenprogramma Kassa circa 150.000 cv-ketels van Agpo Ferroli die brandgevaarlijk kunnen zijn.

Lees verder >
(advertorial)
alt
Roep om certificering groeit
Eind februari pleit hoogleraar TU Delft, Laure Itard, voor certificering voor het installeren van warmtepompen. Afgelopen week riep DHPA op tot meer kwaliteitsborging. Steeds meer partijen zien het belang van certificering. STEK biedt deze kwalitatieve warmtepomp-certificering.
Infraroodpanelen in sorteercentrum: minder stof en minder lawaai

HendrikJan Groen hing 28 infraroodpanelen op bij het Regionaal Textiel Sorteer Centrum in Steenwijk. Zijn motto? “Denk niet in problemen maar in oplossingen”. 

Lees verder >
Klimaatakkoord zorgt voor 24.000 nieuwe banen in installatiesector

Dankzij het Klimaatakkoord komen er in 2030 42.000 tot 78.000 voltijdsbanen bij, becijferde onderzoeksbureau ECN. De groei is het grootst in de installatiesector met circa 24.000 nieuwe banen op de middellange termijn.

Lees verder >
Klaar voor verwarming met 100% waterstof

In de Rotterdamse wijk Rozenburg is een bestaande aardgasleiding getest en goed bevonden voor 100% waterstof, zo meldt netbeheerder Stedin.

Lees verder >
Warmtepompen weg uit lijst Erkende maatregelen energiebesparing

Lucht-waterwarmtepompen zijn geschrapt uit de definitieve lijst met ‘erkende besparingsmaatregelen’ voor bedrijven in het kader van de wet Milieubeheer.

Lees verder >
(advertorial)
alt
Panasonic Aquarea J-generatie
De nieuwe Panasonic Aquarea J-generatie is een efficiënte lucht-water warmtepomp die gebruik maakt van het milieuvriendelijke koudemiddel R32. Het All-In-One 3 kW model heeft een COP van 5,33 in verwarmingsmodus en een COP tot 3,3 tijdens de productie van warm water.
Meer nieuws
(advertorial)
Kies ook voor Itho Daalderop!
We zijn al jaren koploper in warmtepompen. Onze oplossingen passen bij elke verduurzamingswens. Van fluisterstille split-units tot hybride monobloc binnenopstellingen en natuurlijk de bestpresterende water/water warmtepomp van Nederland, de WPU. We maken Nederland samen duurzaam!
Partnernieuws
Schrijf je vandaag nog in voor de LG/Centercon Kick-Off

Op woensdag 3 april vindt het jaarlijkse LG/Centercon Kick-Off event voor de klimaatmarkt plaats. Gedurende deze dag zal het Evoluon in Eindhoven volledig in het teken staan van de laatste trends en ontwikkelingen in de HVAC-branche.

Lees verder >
Blog
Waarom storingen niet in één keer worden opgelost

In het ideale geval is na één bezoek een storing opgelost. Klant tevreden, marge goed. Helaas blijken in de praktijk herhaalbezoeken noodzakelijk. Het First Time Fix algoritme kan dat verbeteren.

Lees verder >
(advertorial)
CV- en loodgieterswerk
Installatiekosten berekenen?

Wil jij gemakkelijk de installatiekosten voor je klant in beeld hebben? Tijd besparen. Snel een calculatie en offerte maken?

In ‘CV- en loodgieterswerk’ vind je alles terug. Profiteer van de introductie-aanbieding.

Whitepaper
Comfortabele warmwatervoorziening

Er zijn enkele vuistregels om een goede berekening te maken voor de warmtapwatervoorziening. In deze gratis whitepaper van de redactie van
Gawalo leest u daarover meer met enkele praktische rekenvoorbeelden.

Lees verder >
Topjobs
Ervaren Werkvoorbereider
GOODIJK PERSONEEL
Projectleider
GOODIJK PERSONEEL
Bouwkundig Werkvoorbereider
GOODIJK PERSONEEL
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright