Met zijn tien jaar aan ervaring in de maatschappelijke verandercommunicatie neemt hij je mee in de wereld van storytelling, narratief en transitietaal. Luister je mee? 👇

Ga via ons aan de slag! 👀

Ben jij een ervaren redacteur met een hart voor schrijven en houd je van dynamiek en verandering in je werk? Kom dan werken bij Babbage en wordt als Redacteur gedetacheerd op verschillende opdrachten!


Je komt bij ons in dienst en werkt via ons aan tijdelijke projecten bij de overheid. Van het ministerie van Buitenlandse Zaken of Gemeente Amsterdam, tot provincie Noord-Holland, Zuid-Holland en UWV. Tegelijkertijd ben je écht onderdeel van ons team. We denken met je mee over je next steps en mogelijkheden. Een vast salaris, een vast team, baanzekerheid én afwisseling dus!

Carrièrekans: nieuwe vacature!

Online Marketeer


ORANJE FONDS | 32-36 UPW | UTRECHT


Op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin jouw online marketingexpertise direct bijdraagt aan een betrokken en inclusieve samenleving? Als Online Marketeer bij Oranje Fonds ben je verantwoordelijk voor ontwikkeling en beheer van zowel de corporate website als de campagnesites, zoals NLdoet.nl en Burendag.nl.

Blijf ontwikkelen, blijf groeien.

Als partner van C-day24 mogen we jou korting geven op een ticket! Meld je aan via onderstaande button en selecteer het partner relatieticket. Zien we jou op donderdag 13 juni 2024?