Welk figuurtype heb jij?Bekijk de webversie
FRESH! FASHION
FRESH! LIVING
FRESH! OUTLET
Ken je figuur en kleed je ernaar!
Beste ,

Niets zo aantrekkelijk als een gezonde portie zelfvertrouwen. Laat zien dat je blij bent met wie je bent en hoe je eruit ziet. Het geheim? Je eigen figuurtype kennen en de do's and don'ts die daar bij passen uitvoeren. 

In feite zijn er enkele basis figuurtypen te onderscheiden; de Appel, de Peer, de Zandloper en de Banaan. Ik heb dit niet verzonnen en het is zeker zo dat je daarbinnen weer verder kunt onderscheiden, maar als uitgangspunt werkt dit uitstekend. 

  

Maar hoe weet je nu welke lichaamsvorm jij eigenlijk hebt?


Trek een zwarte legging of panty aan en een strakke zwarte top, liefst met mouwen. Daarmee ga je voor de spiegel staan en probeer je objectief naar je eigen spiegelbeeld te kijken. Geef nu eerlijk antwoord op de volgende vragen:

Heb je een duidelijke taille?

Is het antwoord JA? Dan ben je of een Zandloper of een Peer.

Is het antwoord NEE? Dan ben je een Appel of een Banaan.
 

Zandloper:
 

Dit figuurtype wordt dan ook wel X- of 8-vorm genoemd. Als zandloper ben je gezegend met een sexy figuur, want volle borsten, smalle taille en stevige billen en heupen. Klinkt als ideaal zolang je maar een paar basic rules in acht neemt.
Appel:

Als Appelfiguur, ook wel bekend als O-figuur, heb je vaak slanke benen en een (klein) buikje. Je heupen zijn relatief smal en je taille is minder goed zichtbaar. Met wat handige tips kun jij het accent op je waarschijnlijk mooie benen leggen. 
 
Peer : 

In verhouding tot de rest van je lichaam heb je wat bredere heupen en bovenbenen. Van boven, bij je schouders en borsten ben je wat smaller, net als in je taille. Met de juiste aandacht op de juiste plekken laat jij een prachtig vrouwelijk figuur zien!
Banaan:

Lange benen, smalle heupen middelgrote borsten en geen duidelijk buikje? Dan heb je een recht, wat atletisch figuurtype, ook wel omschreven als Pilaar of Banaan. Je hebt een figuur waar je heel makkelijk alle kanten mee op kunt. En met wat slimme trucjes creëer jij ook een vrouwelijke look.
Filter op Figuurtype!

De volgende stap is om te weten wat voor jou de tricks and trucs zijn om het mooiste in je naar boven te halen. Via de volgende link kom je op onze pagina die je de do's and don'ts vertelt die bij jouw figuurtype horen. Shop by Shape

Wij hebben op onze site een handige filter die jou helpt om te shoppen op basis van jouw figuurtype. 

Klik op DEZE LINK kom je bij onze jurkjes terecht en kun in de linker kolom -door een vinkje te zetten- een keuze maken uit de figuurtypes.

Hoe handig is dat! Kies het jurkje dat je leuk vindt en kijk welke andere items er bij passen.

De komende tijd zullen we nog meer schrijven over de verschillende figuurtypen. Blijf ons volgen (en stuur deze mail vooral door aan je vriendinnen).

Met onderstaande looks geven we je alvast wat inspiratie. Veel plezier! 

Hartelijke groet,
Denise
FRESH!

PS: Stuur deze mail gerust door naar je besties...
Shop by Shape!
24 UURS LEVERING!
gratis verzending > 70,-
ABOUT FRESH!
FRESH! FASHION
BLOG
VEEL GESTELDE VRAGEN
STORE FINDER
CONTACT