Ontdek de beste campingbedjes voor comfortabele slaapjes van je kindje! 🛌🏻‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Bekijk de webversie

Babypark

Overal lekker slapen

Met een campingbedje kun je je kindje overal veilig en comfortabel laten slapen. Maar dat niet alleen - een campingbedje doet ook uitstekend dienst als tijdelijke box. Ideaal voor in de tuin, een logeerpartij of tijdens een familiebezoek. Benieuwd welk campingbedje bij jou past? Stuur ons een berichtje via WhatsApp of shop direct online.

SHOP CAMPINGBEDJES
Babypark

Voor baby tot peuter

Een standaard baby ledikant heeft een afmeting van  60 x 120 cm, maar er zijn ook campingbedjes verkrijgbaar die wat kleiner zijn, speciaal voor de allerkleinsten. Bovendien worden sommige bedjes geleverd met een bodemverhoger zodat je in de eerste maanden niet zo diep hoeft te bukken.

SHOP HIER
Babypark
Babypark

Thuis of
onderweg?

Een campingbedje wordt vaak gebruikt tijdens een logeerpartij of vakantie. Het is slim om op het gewicht van een campingbedje te letten als je er één uitzoekt om mee te nemen: er zit behoorlijk veel verschil tussen de modellen. Gebruik je het bedje vaak thuis, dan is gewicht minder relevant.

www.babypark.nl

Aeromoov
Instant Reisbedje
179,-

SHOP HIER
www.babypark.nl

Bugaboo Stardust Campingbedje
259,- 249,-

SHOP HIER
www.babypark.nl

BabyBjörn Light Campingbedje
250,-

SHOP HIER
Babypark

360 Pro Family met SlideTech

De 360 Pro Family kan 360° draaien en is voorzien van SlideTechTM—Maxi-Cosi’s revolutionaire technologie voor uitschuifbare autostoeltjes die elke dag eenvoudiger maakt. Geen rugpijn, hoofd stoten of worstelingen; gewoon vergrendelen, schuiven, draaien en gaan!

SHOP MAXI-COSI
Babypark

Easywalker buggy + stuurtje

De Miley² is een stijlvolle en compacte buggy met een strak design en een gewicht van slechts 7 kilo. Hij is ideaal voor reislustige ouders van baby's, peuters en kleuters, en biedt alles wat je nodig hebt. Hoe je ook reist, Miley² gaat met je mee de wereld over.Tijdelijk met een GRATIS stuurtje tot eind mei!

SHOP EASYWALKER
Babypark

Bamboom: duurzame stijl

Onze artikelen voldoen aan de behoeften van de moderne ouder die op zoek is naar een modieus, functioneel en milieuvriendelijk product. Bamboom, altijd groen! Wij kiezen altijd voor natuurlijke stoffen en gerecyclede materialen voor onze producten en verpakkingen.

SHOP BAMBOOM
Babypark

Makkelijk voor in huis

Een wipstoel kan gebruikt worden om te spelen, te rusten of tijdens het voeden, en maakt je dagelijkse activiteiten makkelijker. Het wipstoeltje van Little Dutch kan van een vaste stand naar een schommelstand worden gezet. Het materiaal is zacht, comfortabel en eenvoudig schoon te maken.

SHOP LITTLE DUTCH
Babypark

Nieuw: Smartbaby10 in taupe

De nieuwe Smartbaby10 in wit/taupe. Blijf altijd op de hoogte van wat er in de babykamer gebeurt, met de Smartbaby10-babyfoons. Kijk en luister eenvoudig mee via de app. Je kunt je kleine zelfs van afstand toespreken! Vanaf nu in 3 verschillende kleuren te verkrijgen. Coming soon!

SHOP ALECTO
Babypark

Mix & Match jouw Dubatti Two

Van een afstandje herken je de kenmerkende elegante uitstraling van Dubatti. Wanneer je dichterbij komt raak je overweldigd door de vele functionaliteiten, verstelmogelijkheden en kleuropties van de compleet nieuwe Dubatti Two kinderwagen. Mix & Match naar jouw smaak!

SHOP DUBATTI