Welke rol heeft de OR hierbij?
ORnet
Actualiteiten voor OR
Online versie
AMT
Overgangswet nieuw pensioenstelsel ingediend
Het opvallende aan het ‘Wetsvoorstel toekomst pensioenen’? Tot 2026 geen kortingen op de pensioenuitkeringen bij fondsen die ten minste 90 procent dekkingsgraad hebben. Minister Koolmees van SZW heeft het wetsvoorstel opengesteld voor consultatie.
Ornet-academy
Als thuiswerken dan toch blijvend is…
Van elke 10 mensen die nu thuiswerkt, willen 7 dat ook na de coronacrisis blijven doen. Dus is het maar goed dat een van elke 3 bedrijfsorganisaties een vergoeding voor thuiswerken overweegt. Maar wat zijn de mogelijkheden, nu de fiscale aftrek volgend jaar vermindert?
ORnet-academy
OR-academy
Het laatste nieuws wetgeving voor OR
Experts op het gebied van wet- en regelgeving praten je in vier online masterclasses in één ochtend op hoog niveau bij.

Altijd het laatste nieuws voor de ondernemingsraad direct vertaald naar jouw organisatie.
Actualiteiten voor OR
ORnet academy
Reorganisatie en sociaal plan in coronatijd: wat is de rol van de or?
De coronacrisis heeft ook zijn tol geëist binnen ons bedrijf en we zitten midden in een adviestraject over een reorganisatie, waarbij 20% van onze collega’s zijn baan zal verliezen. Onze bestuurder wil een sociaal plan vaststellen. Wat is de rol van de ondernemingsraad hierin?
ORnet academy
Een blik op de toekomst tijdens en na corona
Op 16 maart veranderde het leven dat we gewend waren ineens drastisch. Ook organisaties kwamen voor situaties te staan die totaal nieuw en onverwacht waren. Nu is de eerste schok achter de rug. Organisaties kijken weer naar de toekomst. Daarbij zijn soms ingrijpende besluiten nodig. Dit artikel geeft tips en tricks aan de or hoe daarin te handelen.
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright