Bekijk en bestel: 100 jaar warner bros. 5 euro 2023
Beste meneer / mevrouw Do
Gisterenavond heeft Julian Moon, Hoofd Consumentenproducten EMEA & Azië-Pacific, Warner Bros. Discovery Consumentenproducten. de eerste herdenkingsmunt in ontvangst genomen voor 100 jaar Warner Bros. De overhandiging vond plaats enkele momenten voor het Candlelight Concert in Amsterdam, waar iconische filmmuziek van Warner werd gespeeld door muzikanten, omringt door honderden brandende kaarsen. De unieke Warner Bros. uitgifte is nog online verkrijgbaar!

Het verhaal van Warner Bros.
Warner Bros. wordt opgericht door Albert, Sam, Harry en Jack Warner op 4 april 1923. Vandaag de dag is de studio een verzameling van de meest succesvolle merken ter wereld en heeft inmiddels wereldberoemde films op zijn naam staan. De studio staat vooraan als het gaat om ontwikkelingen in de filmindustrie. Warner Bros. staat aan de basis van de meest diverse verhalen en wereldberoemde franchises, waaronder Looney Tunes, Wizarding World, DC, Friends en meer.

De Malta 5 euro 100 jaar Warner Bros. is een unieke aanwinst voor uw collectie. Als filmliefhebber of verzamelaar mag deze bijzondere munt zeker niet ontbreken. En met de speciale verpakking is het extra leuk om deze munt thuis zelf in ontvangst te nemen.

Heeft u de Gouden Dukaat 2023 al besteld? U heeft nog 12 dagen om uw bestelling te plaatsen, daarna zijn de munten gegarandeerd uitverkocht. Mis ze niet!
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: 100 jaar warner bros. 5 euro 2023
Privacy  •  Voorwaarden