Overladen met luxe & wellness in Maastr icht ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ˜

6 months ago


Text only:

Shoppen en even volledig ontspannen in de meest gezellige stad van Nederland! - Citytrip naar Maastricht met spa (vanaf 2 nachten)

Als u deze e-mail niet correct ziet, raadpleeg de
online versie
Citytrip naar Maastricht met spa (vanaf 2 nachten)

Hotel Van der Valk Maastricht ****, Maastricht
WE รขยยค :Maastricht is een van de mooiste en meest romantische steden van NederlandKom helemaal tot rust in het luxe wellnesscentrum van het hotelEr is een gratis shuttle dienst op vrijdag en zaterdag naar het centrum van de stadKlink bij aankomst op het weekend met een welkomstdrankjeGeniet 's ochtends van een heerlijk ontbijtONTDEK NU โ†’


ONZE ANDERE LEUKE WEEKENDJES VOOR JOUKlantenservice :
020 794 37 03
Maandag - Vrijdag : 8h - 22h
Zaterdag - Zondag : 9h - 19h
Lokaal tarief


Trek eropuit in 1 klik!
Download onze app en laat je inspireren voor je volgende weekendje weg!


Dit is een Weekendesk mailing, om uit te schrijven,ย 
klik hier.
Tot 2 dagen voor aankomst te annuleren, uitgezonderd voor pakketten aangeduid als niet annuleerbaar.
In overeenstemming met de Wet ter bescherming van de privacy heb je het recht van inzage, wijziging en verwijdering van je persoonsgegevens. Die gegevens kunnen onderworpen zijn aan een computerverwerking bestemd voor statistische doeleinden en aan derden worden doorgegeven.
Om dit recht te laten gelden of indien je bezwaar wilt maken tegen het doorgeven van jouw gegevens aan derden, schrijf je naar: Weekendesk, Service Marketing, 75 rue de Tocqueville, 75017 Paris, France.
Weekendesk kan beperkte beschikbaarheid hebben voor de prijzen vermeld in deze nieuwsbrief. De geadverteerde prijzen kunnen zijn uitverkocht en/of onderhevig zijn aan prijsveranderingen. Raadpleeg onze website voor de meest actuele prijzen.


Deel deze nieuwsbrief op

ยฉ 2019