Quest Mail - Elke week weer de leukste weetjes in je box.

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie.

Donderdag 6 juli 2017
Toe aan een nieuwe profielfoto? Laat anderen die voor je kiezen!

Hoe overleef jij de hitte?

De temperatuur stijgt en de zon straalt: de zomer is begonnen! Maar waar de een al bezwijkt bij een temperatuur van boven de 20 graden, kan het de ander niet heet genoeg zijn. Voor beiden geldt echter dat de hitte verraderlijk is. Hoe zorg je dat je een hittegolf overleeft?
 





Stuur je vraag in en win een berg snoep!

Hoe ziet de mens er over 100.000 jaar uit? Is lachen echt gezond? Dit zijn zomaar twee vragen uit de Quest101 van vorig jaar. Ook dit jaar maken we deze speciale Quest waarin we de beste 101 ingezonden vragen beantwoorden. Heb jij een prangende vraag? Stuur die dan nu in. Stel jij de winnende vraag, dan belonen we met je eigen gewicht in snoep! Jammie!





Zomers cadeautje voor jou

Deze zomer zul jij je niet vervelen, als je onze specials in huis haalt. De Puzzelmix, het Quest Vakantieboek en Quest in Beeld staan namelijk weer klaar om verslonden te worden. Gek op breinbrekende sudoku’s, avontuurlijke proefjes en de mooiste foto’s? Bestel dan het hele pakket en wij sturen het gratis naar je op. Gebruik de kortingscode ZOMER2017!





Hoe puberaal ben jij?


Je denkt misschien dat je al heel volwassen bent, maar ook ver na je tienerjaren kun je nog puberale trekjes vertonen. Vermijd jij het liefst alle mogelijke risico’s of neem je keer op keer impulsieve beslissingen? Ben jij net als 60 procent van de testmakers stiekem nog ontzettend puberaal?





Hoe kun je het beste een vlieg meppen?

Vliegen zijn grootmeesters in het ontwijken van de doodsklap. Dat is ook niet zo gek, want ze hebben een gezichtsveld van bijna 360 graden. Ze zien je dus ook als je ze van achteren besluipt. Gelukkig geeft Quest je wat tips om de vlieg te pakken te krijgen, ook op een manier waarbij de vlieg het overleeft. Zo zijn we dan ook weer.
 





Zalige zon

Het zomerse briesje blaast over je blote benen. De zon schijnt volop. De terrassen en parken zitten vol stralende en vrolijke mensen. Waarom zijn we zo verzot op de zomer? En zijn er ook mensen die een hekel hebben aan dat zomerse weer?


 





De leukste experimenten doe je met Boy!

Ken je Boy al, de experimenteer-expert van Quest Junior? Elke week beantwoordt hij een toffe vraag van zijn volgers. Hoe maak je een raket? En kun je een ei pellen zonder het te koken? Deze en nog veel meer gekke proefjes vind je op het kanaal van Quest Junior!