Laat u inspireren op Nyenrode!
 
Lees dit bericht online
Nextens Academy
 
 
Collegereeks
 
De fiscalist als businesspartner
 
Nextens heeft in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit een collegereeks ontwikkeld om u voor te bereiden op uw taak in de fiscaal-juridische aspecten van bedrijfsbeslissingen. Hiervoor zijn professionals nodig die verder durven kijken dan de regels en fiscaal recht willen inzetten als middel om de doelstellingen van de onderneming te bereiken.
 
Uw resultaten:
Een geïntegreerde benadering van theorie en praktijk;
Ontwikkel een visie op management en leidinggeven en weet welke stijl u het beste past
De businesspartner creëert waarde en verbetert de concurrentiekracht en performance van de onderneming.
 
Topsprekers
De beste hoogleraren en docenten van de Nyenrode Business Universiteit laten een onuitwisbare indruk achter en u gaat met veel inspiratie aan de slag. Met o.a. de volgende sprekers:
 
Prof.dr. Leen Paape RA RO CIA Prof.dr. Leen Paape RA RO CIA (Dean en lid van het College van Bestuur van Nyenrode Business Universiteit) neemt u in dit college mee in het gedachtegoed van management control en risicomanagement.
 
  Prof.dr. Bob Hoogenboom Prof.dr. Bob Hoogenboom (Professor of Forensic Business Studies, Nyenrode Business Universiteit) over de rol van Big Data voor de fiscalist.
 
Dr. Edgar Karssing Dr. Edgar Karssing (Universitair Hoofddocent Beroepsethiek en Integriteitsmanagement, Nyenrode Business Universiteit) over o.a. tax planning, belastingontduiking en belastingontwijking.
 
Programma Inschrijven
 
 
 
Kunt u niet, of spreekt dit onderwerp u niet aan? U kunt zich hier afmelden voor de verdere berichtgeving over dit congres.
Wilt u geen aanbiedingen van Reed Business Events meer ontvangen per e-mail, dan kunt u zich hier afmelden. Eventuele nieuwsbrieven blijft u gewoon ontvangen. Hiervoor kunt u zich afmelden in elke nieuwsbrief die u ontvangt.