Nyhedsbrev

Varde
 
Bestil Salgstjek

Overvejer du at sælge?

 
 

Vidste du, at der traditionelt sælges flest boliger i Danmark i forårsmånederne? Overvejer du at sælge, skal du starte med at bestille et gratis og uforpligtende Salgstjek. Lige nu kan du vinde en iPad Pro 64 GB WiFi til en værdi af 5.169 kr., hvis du bestiller et gratis Salgstjek inden den 5. maj 2019.

Se boliger med åbent hus

Kom til åbent hus i påsken

 
 

I påsken holder vi Danmarks største åbent hus med arrangementer over hele landet. Så leder du efter drømmeboligen, er det en god mulighed for at få set på lidt forskelligt. Du kan finde boligerne og tilmelde dig direkte på edc.dk.

Få inspiration til påskelege

Sjove påskeaktiviteter for hele familien

 
 

Nu er det snart tid til påskeferie og påskefrokoster. Vi har samlet en række aktiviteter, som hele familien kan være med til.

Se mere

Færre sommerhuse at vælge imellem

 
 

Lige nu er der 9.715 sommerhuse til salg i Danmark mod 10.467 på samme tidspunkt sidste år. Det betyder, at der i år er færre sommerhuse at vælge imellem, hvis du har planlagt at bruge påskedagene på husjagt.

Se flere råd om brandsikring

Er dit hjem sikret mod brand?

 
 

De åbne planløsninger i mange danske hjem gør, at en brand nemt kan sprede sig. Derfor er det vigtigt at have en fungerende røgalarm - og husk, at røgalarmer har en udløbsdato og skal vedligeholdes løbende.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Senest solgte boliger i Varde

 
 

Vi har samlet et udvalg af de senest solgte boliger i Hinnerup. Skal vi også sælge din? Eller er du bare nysgerrig på, hvad den er værd? Så start med et gratis og uforpligtende Salgstjek.

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar MDE

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
4.5stjerner      9.3 ud af 10      47 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.