De woningmarkt raakt steeds meer oververhit, omdat er in grote delen van Nederland sprake is van een tekort aan te koop staande huizen. Makelaars lopen daardoor tegen allerlei nieuwe praktijken aan.
NIEUWS | RESEARCH | VACATURES | WEBSHOP

WEEKOVERZICHT

Oververhitte woningmarkt laat zich voelen

De woningmarkt raakt steeds meer oververhit, omdat er in grote delen van Nederland sprake is van een tekort aan te koop staande huizen. Makelaars lopen daardoor tegen allerlei nieuwe praktijken aan.

Lees meer

Akkoord over duurder Haags cultuurcomplex

De Haagse gemeenteraad is op 12 juli akkoord gegaan met 31 miljoen euro aan meerkosten voor het Onderwijs- en Cultuurcomplex op het Spuiplein.

Lees meer
(advertorial)

Ruimte voor groei op Flevokust Haven

De nieuwe multimodale overslaghaven bij Lelystad is geschikt voor op- en overslag van containers, projectlading, stukgoed en bulk. Het havengebonden industrieterrein kent ruime kavelgrootte, bouwhoogte en milieucategorie. Flevokust Haven is een duurzame vestigingslocatie voor ondernemers in de Metropoolregio Amsterdam (MRA) en biedt volop ruimte voor groei. Meer weten? Flevokust Haven

Het nieuws van … Maarten Donkers

Onze plek op de Provada is als vanouds, net als die van de buren. Elk jaar ligt het episch centrum vanaf een uur of vier op deze plek in Hal 10 van de RAI, tussen Rabobank en Cushman & Wakefield. Het neigt dan naar een tikkeltje Brabantse gezelligheid.

Lees meer

Robert de Joode nieuwe bestuursvoorzitter Dynamis

Partner Robert de Joode van Kuijs Reinder Kakes is per 1 juli 2018 aangetreden als nieuwe bestuursvoorzitter van het samenwerkingsverband van makelaars Dynamis. Hij volgt in deze rol Marco Schol (Ooms) op.

Lees meer

Dit doet het Klimaatakkoord voor de woningmarkt

De sectortafel Gebouwde Omgeving heeft zijn voorstellen op tafel gelegd. Per jaar zullen vanaf 2021 50.000 woningen van het gas moeten, oplopend tot 200.000 per jaar.

Lees meer
(advertorial)

NIEUW! College Tour Projectontwikkeling

Op 4 oktober organiseren we een Vastgoedmarkt College Tour over het thema Projectontwikkeling. 

Hans Schröder en Bas van Veggel gaan het gesprek aan over het vak projectonwikkeling. Moeten er voor de huidige problemen nieuwe oplossingen bedacht worden, of zijn er in het verleden al bruikbare oplossingen bedacht. 

Belijk het volledige programma en schrijf u in met € 50,- vroegboekkorting!

Meer informatie over de College Tour >

Voormalig terrein NS wordt blue zone

De Cartesiusdriehoek in Utrecht wordt getransformeerd tot eerste blue zone in stedelijk gebied. Het plan van MRP Development en Ballast Nedam Development voorziet in de bouw van 2.600 woningen.

Lees meer
(advertorial)

Ontbijtsessie 'Gasloze Woningmarkt'

De Vastgoedmarkt Ontbijtsessie van 11 september staat in het teken van de transitie naar de gasloze woningmarkt. 

Woningbeleggers Bouwinvest en Altera Vastgoed uit de doeken doen hoe zij hun woningportefeuille en -pijplijn aardgasloos maken.

Duurzaamheidsgoeroe John Braakman, directeur van ZON, zal inzichtelijk maken hoe elke woonwijk aardgasloos kan worden gemaakt. Daarnaast maakt hij inzichtelijk hoe de duurzame installaties te financieren en beheren.

Lees meer en schrijf u in >

Arthur van der Wal nieuwe directievoorzitter Syntrus Achmea

Arthur van der Wal is met ingang van 1 september 2018 benoemd tot directievoorzitter van Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Hij volgt George Dröge op, die deze functie sinds mei 2017 heeft waargenomen.

Lees meer

Timpaan ontwikkelt 84 woningen in Hoofddorp

Ontwikkelaar Timpaan in Rijssenhout heeft met de bouwers IBB Kondor en Bébouw Midreth een overeenkomst gesloten voor de realisatie van 84 gasloze woningen in Hoofddorp.

Lees meer

Particulier koopt 18 bedrijfsunits in Arnhem

De nieuw te realiseren ontwikkeling, bestaande uit 18 bedrijfsunits, aan de Leemansweg 25-29 in Arnhem is verkocht aan een particuliere belegger.

Lees meer
 

VASTGOEDMARKTBANEN

Vacature Capital Value: Vastgoedadviseur Woningbeleggingen
Lid Raad van Commissarissen van woningcorporatie Stadlander
Vacature Maarsen Groep: Property Manager (technisch)

COLOFON

Contact
Nieuwsbrief
Adverteren
twitter linkedin RSS
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.