Nieuwsbrief van 23-2-17 7:11:24
Online bekijken


P17 tempra PRO industriële stekkers | Toolbox voor noodverlichting | Nul op de meter woningen

P17 tempra PRO industriële stekkers

Om het installatiegemak te vergroten, lanceert Legrand Nederland nieuwe industriële stekkers (IEC). Gebruikers van industriële stekkers willen kwaliteit met een marktconforme prijs. Stekkers die een veilige connectie garanderen, weersbestendig zijn en tegen een stootje kunnen. De nieuwe P17 tempra PRO stekkers van Legrand voldoen aan al deze wensen en eisen.

Vraag nu een Toolbox over noodverlichting aan!

Wilt u goed voorbereid zijn op vragen van uw klanten over noodverlichting? Wij organiseren graag een Toolbox, bij u of ons op locatie en geheel kosteloos. Actuele wet- en regelgeving combineren we met tips over veilig werken en praktijksituaties.

Jaga maakt realisatie nul op de meter woningen mogelijk

Een woning renoveren naar Nul op de Meter is een grote investering, maar zeker niet onmogelijk met behulp van bijvoorbeeld subsidies of crowdfunding. Jaga wil laten zien wat er mogelijk is om een huis stap voor stap energieneutraal te maken. De buurtbewoners uit de wijk Soesterkwartier in Amersfoort zijn al een aantal jaar bezig om de wijk duurzamer te maken.

Ubbink klaar voor concentrisch!

De kranten staan er vol mee en het kabinet lanceert een voorlichtingscampagne; ongevallen door koolmonoxidevergiftiging. Het is dan ook niet verwonderlijk dat nagenoeg alle ketelfabrikanten dit jaar zowel concentrische als parallelle uitvoeringen van hun toestellen af-fabriek beschikbaar hebben. 

De perfecte balans met de Zehnder ComfoAir E400

De ComfoAir E heeft blinkt uit, ook bij hoge luchthoeveelheden en een extreem laag geluidsniveau
In navolging op de Zehnder ComfoAir Q, die nog altijd het startpunt vormt van een totaal nieuwe generatie ventilatie-units, biedt de ComfoAir E u de perfecte balans tussen een economisch verantwoorde installatie en zeer comfortabele prestaties voor ventilatie met warmteterugwinning. 

Vloer- en wandverwarming voor iedere situatie

Toepasbaar voor zowel wand- als vloerverwarming. Dit systeem bestaat uit kunststof matten (tegels), die eenvoudig aan elkaar worden geklikt. Een vloerverwarmingsbuis van 10mm wordt met hetzelfde gemak in de matten geklikt. Door de totale opbouwhoogte van slechts 12mm is dit systeem uitermate geschikt voor renovatieprojecten en installatie is zowel mogelijk op de vloer als in de wand. 

Vraaggestuurd individueel: OxyGreen CO2 voor woningen

Zo eenvoudig en gezond kan ventileren zijn
Maar nooit te veel zodat energieverliezen worden voorkomen. Daardoor verbeteren de OxyGreen CO2 systemen de energieprestatie in zowel bestaande als nieuwbouwwoningen.

Vaillant Group biedt online advies op maat

Vaillant Group presenteert TPAonline, een tool waarin adviseurs, architecten en aannemers gratis online adviesgesprekken kunnen voeren met deskundigen.
Het voorbereiden van nieuwbouw- en renovatieprojecten, aanbestedingen of klantgesprekken over vervanging van bestaande verwarmings- en klimaatbeheersystemen vergt veel markt- en technische kennis.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.