PAAR DAGEN VRIJ, MAAR…

Beste vrijheidsstrijders,

Zoals jullie weten werk ik met een beperkt (maar fantastisch!) team en die heb ik een aantal dagen vrijgegeven waardoor ik even geen show kan doen. Maar, ik heb geregeld dat ik later in de week toch een show kan doen, waarschijnlijk donderdag.

Voor mij is het ook goed om soms even afstand te nemen, maar als ik eerlijk ben, laat ik mijn ‘werk’ nooit los. Ik ben altijd bezig met informatie te verzamelen, te leren en te mediteren over het leven en de krankzinnigheid van ons bestaan. Maar ook de mooiheid ervan.

Ik ga jullie de komende dagen iedere dag een mail sturen met wat bevindingen en inzichten.

Mensen zeggen soms over mij: “Hou nou eens op over Cojona! Het is voorbij! Er zijn zoveel andere dingen nu!”

Mijn antwoord is altijd: “Natuurlijk gebeuren er veel andere dingen en die behandelen we ook. Maar als je denkt dat de Cojona hoax over is heb je er NIKS van begrepen, heb je niet door wat ons is aangedaan en wat ze achter onze rug nu proberen te regelen!”

Ik durf zelfs te zeggen dat de echte strijd voor onze vrijheid nu pas begint.

Morgen stemt onze nutteloze Eerste Kamer over het permanent maken van alle draconische Cojona maatregelen die we hebben meegemaakt.

Waarom doen ze dit?

Ten eerste omdat alles wat ze ons aangedaan hebben de afgelopen jaren op de bluf was. En ze proberen ermee weg te komen om alles nu in de wet te zetten, zodat ze hun straatje schoon kunnen vegen. En dan kunnen ze GEGARANDEERD de wet weer tegen ons gebruiken. Alleen dan wordt het allemaal nog harder, onmenselijker en fascistischer dan de laatste keer. Nogmaals: GEGARANDEERD!

Komt de wet er? We zullen het zien. Maar het is onze menselijke plicht om dit nooit meer te laten gebeuren. Wij moeten dit stoppen. Hoe? We gaan nooit meer mee. 

En kijk eens naar Spanje: het Hoge Gerechtshof heeft beslist dat alle boetes tijdens de lockdown vernietigd moeten worden. 1,2 miljoen! Het was illegaal!

Alles wat ons aangedaan is was op de bluf, illegaal en vooral onmenselijk. Ze mogen hier niet mee wegkomen. Dit mag nooit meer gebeuren. Cojona was de grootste leugen ooit. 

Maar er is een grote kans die voor het grijpen ligt.

Zoals David Icke ooit prachtig zei: “Zij die dit hebben aangericht, begaven zich vroeger in de schaduw. Maar ze zijn nu de kamer ingelopen en ze hebben de deur achter zich dicht horen vallen. En de deur is op slot.”

Cojona loslaten? Het begint nu pas. Kom maar op! Wij zijn met miljarden en zij zijn een handjevol mensen.

Deze zullen we niet verliezen. Betere tijden komen!

Robert

DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2023 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven