Bekijk deze mail in uw browser
 

 

PAASACTIE: Win in het paasweekend je aankoopbedrag terug!

Kom je bij ons shoppen in het Paasweekend? Laat dan je kassabon (voorzien van je naam en telefoonnummer) achter bij ons en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen. Na het paasweekend trekken wij 5 winnaars uit de deelnemende kassabonnen.

Deze actie geldt voor alle aankopen op zaterdag 3 en maandag 5 april, maak snel je shopafspraak via www.Groencentrumwitmarsum.nl

 

 

Snijbloem van de maand april

De ranonkel is een prachtige, echte lente bloem. Verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren. De ranonkel staat symbool voor charme, gaf je in de Victoriaanse tijd een bos ranonkels dan zei je daarmee: Ik vind je rijk aan aantrekkelijkheden. Och dat waren nog eens tijden… Maar vergis je niet, ook nu maak je mensen blij met ranonkels.

Prachtig in een boeket, maar ook zeker solo in een mooi flesje of vaasje!

 

Het is begin april en de tijd om weer lekker buiten aan de slag te gaan in je tuin. Zodra het weer het toelaat kunnen de borders worden opgeruimd, paden en terrassen mogen weer opgefrist worden en er kan gesnoeid worden, maar… we starten met het gazon. Straks wil je natuurlijk weer lekker op je blote voeten over een mooi groene grasmat kunnen lopen. Met een paar simpele handelingen steelt jouw gazon snel weer de show! Klik hier voor de stappen voor het perfecte gazon

 

Kom ook winkelen voor een uur! Onbezorgd en relaxt je aankopen doen, dat is toch wat we allemaal willen. Wij zijn er helemaal klaar voor! 

KLIK HIER om een afspraak te maken.

 

OPENINGSTIJDEN:

Ma t/m vr 9:00 - 18:00 uur.

Zaterdag 9:00 - 17:00

Zondag gesloten

 

Goede vrijdag geopend van 9:00 tot 18:00

2de paasdag geopend van 9:00 tot 17:00

 

Openingstijden - Afmelden voor mailing