Vier het voorjaar op de Holtweijde!

Geachte heer of mevrouw Do,


Langzaam komen ze er aan... De langere dagen waarop de zon zich vaker laat zien, de knoppen weer aan de bomen zitten en u het getjirp van de vogels kunt horen. 's Avonds nog even een fijne wandeling rondom of over het landgoed en genieten van de zonsondergang in Twente. Wij verlangen naar het voorjaar! U ook?

 

Over anderhalve maand kunnen de kinderen weer paaseieren zoeken op het landgoed tijdens de Paasbrunch. Komt u ook genieten van de paasdagen in Twente? We vertellen u er meer over in deze mailing. Ook geven we een update van de renovatie van het Familie Landhuis!

 

Pasen in Twente

 

Ontdek de Twentse paastradities! Wist u dat we hier in Twente ieder jaar met Pasen een paasvuur aansteken? In Ootmarsum kunt u de eeuwenoude traditie van het 'Vlöggeln" aanschouwen, waarbij de Poaskearls zingend, hand in hand in een lange slinger door de straatjes van de stad lopen.

 

Natuurlijk hebben wij ook onze eigen traditie, namelijk paaseieren zoeken op het landgoed in combinatie met de paasbrunch op tweede paasdag! Komt u ook genieten van een heerlijk arrangement, of liever op basis van logies en ontbijt? 

 

Update renovatie Familie Landhuis

 

De muren krijgen langzaam een andere kleur, het behang wordt geplakt, een extra slaapvertrek is ingebouwd en de keuken wordt geïnstalleerd. Het gerenoveerde Familie Landhuis krijgt steeds meer vorm!

 

Zien we u dit voorjaar op ons landgoed?