Bekijk dit bericht in je browser
 
Zoveel te beleven in de paasvakantie

Heel wat provinciale plekken staan de hele paasvakantie garant voor paasplezier. Zoek en smul van lekkere paaseitjes in Erfgoedsite Ename of in de domeinen Puyenbroeck, De Ster en De Gavers. Ga in De Brielmeersen met een app op paaszoektocht of ontdek wie het Sterkste Meetje is in De Huysmanhoeve. Op de laatste zondag van de paasvakantie rij je de paaskilo’s eraf tijdens een fietstocht met startpunt in De Kaaihoeve. Kleine fans van De Gavers mogen de feestelijke heropening van de vernieuwde speeltuin niet missen!
 
Provinciaal onderwijs met vizier op arbeidsmarkt

Het provinciaal onderwijs zet hard in op de noden van de arbeidsmarkt. Dat dit echt werkt, lees je in enkele getuigenissen in de laatste editie van Informeel, het gratis infomagazine van de Provincie.
Zien met je eigen ogen? Op de open dagen vanaf 22 april krijg je meer info op de campussen van Kiempunt, Richtpunt en CVO Groeipunt.
 
Provincie is derde beste werkplek

Provincie Oost-Vlaanderen werd onlangs bekroond als derde beste werkplek van België. Deze titel gaat naar organisaties waarin medewerkers met plezier komen werken, trots zijn op hun job en vertrouwen hebben in elkaar. We zijn ongelooflijk fier op onze meer dan duizend collega’s die elke dag weer het verschil maken.
Ook zin om je in te zetten voor Oost-Vlaanderen? Bekijk regelmatig de vacatures.
 
Het bestuur

Provincieraad
Volgende zitting: op woensdag 22 maart om 14 uur. Je kan de zittingen live volgen via streaming video. Ongeveer een week voor de zitting kan je de agenda raadplegen.

Deputatie
 
UiT in Oost-Vlaanderen

Wil je weten wat er allemaal te doen is in Oost-Vlaanderen? Surf naar www.uitinoost-vlaanderen.be, waar je een overzicht krijgt van alle komende evenementen. Je kunt zoeken op plaats, datum en thema.
 

Provincie Oost-Vlaanderen | Gouvernementstraat 1 - 9000 Gent | tel. 09 267 82 65
Bevoegde beleidsverantwoordelijke: gedeputeerde Kurt Moens