5 januari 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
SAN
image
Esprix geopend voor inzendingen
Esprix (www.esprix.nl) staat weer open voor de beste cases van 2023. In totaal zijn er dertien categorieën met ieder hun eigen jury bestaande uit marketeers, creatieven, producers en strategen. In 2024 zijn er maar liefst 144 juryleden die het ingezonden werk gaan beoordelen op creativiteit en resultaat. De prijs is dan ook bijzonder gewild.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
JONGERENICONEN 2024: Van Zero naar Hero
Wat beweegt Digitieners en jong volwassenen in 2024? MarketingTribune presenteert negen verse ‘iconen’ en blikt deze 28ste editie weer vooruit: de snoepwinkel voor iedere trendvorser, marketeer, beleidsmaker, kenniswerker en creatieve merkenbouwer. Verzamel hier je nieuwe insights per thema en anticipeer op extra PK’s, de VUCA wereld, het Dua Lipa-effect en op wat online gebeurt. ‘Gen Z verlangt naar verlichting... en wil rust.’
lees verder
twitter facebook linkedin
Early Bird korting Branded Content Event
[advertorial] Op 19 maart 2024 is het Branded Content Event terug met een nieuwe editie, op een nieuwe locatie! Dit jaar komen honderden marketingprofessionals samen in Media Plaza (Jaarbeurs) te Utrecht. Het thema is Shaken or Stirred: gaan we de boel flink opschudden of zachtjes roeren? We serveren een cocktail aan onderwerpen zoals social media trends, technologische innovaties (AI) en kenterend consumentengedrag. Hoe kunnen we de doelgroep nog beter bereiken en hoe kunnen we zorgen dat de boodschap van het merk impact heeft. Wil jij er bij zijn? Profiteer nu van 100 euro Early Bird korting op je ticket!
image
Kathrin Beck van Chocolatemakers: 'Vertel het zoals het is'
Dat duurzaam, transparant en inclusief opereren een gezonde business case is, staat ondertussen vast en experts te over die voorzien dat deze trend het aangezicht van dit decennium zal bepalen. Maar hoe doe je het goed? In de serie Marketeer van een betere wereld interviewt Gijs de Swarte marketeers van duurzame merken. In deze aflevering Kathrin Beck, Head of Brand Marketing bij Chocolatemakers.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Staatsloterij NK Klunen in aantocht ter herinnering aan Elfstedentocht
Precies 27 jaar geleden werd de laatste Elfstedentocht geschaatst en kwamen Henk Angenent en Klasina Seinstra als winnaars over de finish. Al hoewel er nu een periode van vorst aan komt, is er toch genoeg reden voor een ludiek kluun-event.
lees verder
twitter facebook linkedin
We zijn weer op zoek naar de Mollie E-commerce Manager van het Jaar
[advertorial] Ook dit jaar gaat de stichting Shopping Awards weer op zoek naar dé e-commerce manager van Nederland. Vorig jaar won Angela Haneveer van Xenos als allereerste deze titel. Wie volgt haar op als Mollie E-commerce Manager van het Jaar? Het winnen van deze award is een erkenning voor al je harde werk. Dus waar wacht je nog op?! Schrijf jezelf of de persoon waarvan jij vindt dat hij/zij deze award moet winnen nu in! Inschrijven kan tot en met vrijdag 26 januari 2024.
image
AH en Jumbo haken in op goede voornemens
Gezelligheid, (te) veel gegeten en de beste wensen: dat waren weer de feestdagen. Maar hoe nu verder? AH lanceert Eye of the Hamster ('Hamsterééééén met meer dan 1000 producten 2e gratis') en Jumbo adviseert worteltjes.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Propaganda Group dekt met Voedselbanken langste tafel
Begin december '23 lanceerden de Belgische Voedselbanken hun traditionele eindejaarsactie. 'Zet een bord bij en bouw mee aan de langste kersttafel van het land,' klonk het. Contentmarketingbureaus uit de Propaganda Group droegen hier graag aan bij.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Nieuwe opleidingsprogramma voorjaar 2024 van Iris Academy
In maart 2024 gaat weer een aantal nieuwe meerdaagse opleidingen van start bij Iris Academy. Nieuw in het programma is de opleiding ‘Succesvol samenwerken: vanuit vertrouwen tussen adverteerder en bureau’, die is ontwikkeld door Carolien van ’t Hek, evenals de opleiding ‘Humanizing Growth’ van Aljan de Boer.
lees verder
twitter facebook linkedin
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.