Pak uw Moment Suprême en profiteer tijdelijk van extra inruilvoordeel!

7 months ago


Text only:

Of tijdelijk van extra Private Lease-voordeel
Bekijk de online versie.

Geachte heer Do,
Pak uw Moment Suprême met tijdelijk extra inruilvoordeel! Ruil tijdens de Moment Suprême dagen van 5 t/m 19 maart uw huidige auto in voor een nieuwe complete Citroën C3 PT82 Feel Edition en profiteer van € 2.000 voordeel en een Citroën tankpas ter waarde van € 500*.
Doet u liever geen grote investering in één keer? Profiteer dan tijdens de Moment Suprême dagen tijdelijk van extra Private Lease-voordeel. Valt uw keuze op een nieuwe Citroën C3 PT82 Feel Edition uit voorraad dan krijgt u een korting van maar liefst € 10 op uw maandtarief en ontvangt u een Citroën tankcard ter waarde van € 500*. Desgewenst leveren wij uw nieuwe Citroën C3 met @Home Delivery persoonlijk bij u thuis af!
Met vriendelijke groet,
Citroën Nederland
PROEFRIT IN CITROËN C3 AIRCROSS
Met Citroën C3 Aircross heerst u over de weg. De SUV is zowel in de stad als op de snelweg in zijn element. Het is een auto die u elke dag opnieuw het leven gemakkelijk maakt. Bovendien kunt u de auto tot in de kleinste details personaliseren en geheel naar eigen smaak samenstellen.

RESERVEER EEN PROEFRIT

ELEKTRISCH RIJDEN IN EEN CITROËN
Geen tankstations, motorlawaai en uitlaatgassen meer. Stap over op schone energie met een elektrische auto van Citroën. Ontdek bij Citroën de de perfecte combinatie van creativiteit en technologie die vandaag al gestalte geeft aan de uitdagingen van morgen!

ONTDEK DE ELEKTRISCHE MODELLEN VAN CITROËN

CITROËN LIFESTYLE
Ben jij helemaal weg van Citroën en wil jij alles hebben waar Citroën op staat? Bezoek dan eens de Citroën Lifestyle Boutique. In deze webshop vind je onder andere miniatuurmodellen, kleding en leuke gadgets van Citroën, maar ook heel veel Citroën speelgoed voor de kleinere fans.

ONTDEK CITROËN LIFESTYLE BOUTIQUE

50 JAAR CITROËN MÉHARI
In 1968, 50 jaar geleden, lanceerde Citroën de Méhari. Reden genoeg om terug te blikken op dit iconische model. Op Citroën Origins beleeft u de Méhari precies als toen.. Met interessante weetjes en karakteristieke geluiden waant u zich helemaal terug in het jaar van de Citroën Méhari.

HERBELEEF CITROËN MÉHARI

ACCESSOIRES VAN CITROËN
Wat voor een Citroën u ook rijdt, met originele accessoires maakt u uw Citroën nog completer. Van een dakkoffer of skidragers tot een zongordijn of een parfumeur, het is allemaal mogelijk. Gemaakt voor uw auto.

BEKIJK DE ACCESSOIRES VOOR UW CITROËN

Uw mening is belangrijk voor ons
VINDT U DEZE NIEUWSBRIEF RELEVANT?
*Zie actievoorwaarden op Citroën.nl. Prijs-, specificatie- en fiscale wijzigingen voorbehouden. Onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Afbeeldingen kunnen afwijken van de standaard- en genoemde specificaties. Citroën gebruikt uw gegevens om u op de hoogte te houden van diverse aanbiedingen. Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100 km; 21,3 km/l; CO2: 109 g/km.
VOLG ONS
PERSOONLIJKE OMGEVING
HULP NODIG?

0800-2487636

0800-2487636
MYCITROËN APP
© 2018 Citroën Nederland BV |

Afmelden

|

Citroën.nl

Citroen.nl

Categories: Cars Auto miscellaneous
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018