PAKKETTEN HELAAS UITVERKOCHT! MAAR....
Beste vrijheidstrijdstrijders,

Drukke dag vandaag. Morgen doe ik een nieuwe show. Vandaag was ik bezig met de voorbereiding maar ook met de organisatie zodat we shows kunnen doen tussen kerst en oud en nieuw. En dat gaat lukken. We gaan knallend met de juiste energie het nieuwe jaar in!

Ook zijn we vandaag de hele dag bezig geweest met het versturen van alle bestelde eindejaarspakketten. Wie had gedacht dat ik ooit hiermee bezig zou zijn! Maar het hele proces is zeer leerzaam en leuk. Ik heb ook de allerlaatste kaarten gesigneerd en dat voelt ieder jaar weer bijzonder om voor jullie te doen.

Dank voor jullie steun! Het was geweldig dit jaar, maar we kwamen erachter dat we de sales moesten stoppen omdat we uitverkocht zijn! Dit zal sommigen teleurstellen, maar we hebben snel geschakeld en kunnen voor oud en nieuw iets nieuws aanbieden! 

In onze Eindejaars Special hebben we de 'Kracht 2024' hoodie of sweater, het populaire 'Klaus de Clown' shirt en een shirt van De Jensen Show! Met natuurlijk ook de door mij gesigneerde eindejaarsboodschap. Hier kun je het bestellen.

Nieuwe shows komen eraan, dus ook tussen kerst en nieuwjaar! Ik geef nooit op en ga doorrrrrrrrrrrrr! Mijn dank voor jullie waardering is altijd dat beetje extra energie wat ik nodig heb. Ik ben zo dankbaar voor jullie.

Geniet van je avond en tot morgen!
Robert
DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
BITCOIN ADRES: 3DgksVTAmaX6YwuSAbZtfdkuXM89jTamtQ

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2023 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven