ELF Voetbal nieuwsbrief van 06-04-2022
Panini stopt met verzamelboeken: deze oude stickers zijn geld waard

Een einde van een tijdperk: Panini stopt met het maken van voetbalstickers voor in de bijbehorende verzamelboeken. Jarenlang bracht het Italiaanse bedrijf stickeralbums uit, met speciale edities rondom EK's en WK's. Dat stopt vanaf het EK van 2024. De Amerikaanse concurrent, Topps, betaalde meer voor de rechten van het EK 2024. Gelukkig zijn er altijd nog de oude albums, met kaarten die veel geld kunnen opleveren. Hieronder een selectie kaarten die je voor een leuk prijsje kan verkopen!


lees verder
Keep On Fighting NAH organiseert 7 tegen 7-toernooi als benefiet voor Joey Snijders en lotgenoten

Als gevolg van een verkeersongeval belandde Joey Snijders in een rolstoel. De voormalige profvoetballer van Vitesse, FC Omniworld en AGOVV Apeldoorn gaat met een niet aangeboren hersenletsel door het leven en kan niet meer zelfstandig functioneren in de maatschappij. Vader Rob richtte een stichting op om zijn zoon te helpen. Op zaterdag 9 juli wordt er middels een voetbaltoernooi weer geld ingezameld.

lees verder
Interview Ben Rienstra: "Na de Cito-toets op de basisschool kreeg ik als advies gymnasium"

Met wie zijn Berend Brokkenpap, Steven Stil en Stien Struis bevriend? Wie is de oudste nog levende Beatle? Wat zijn de vier meest gegeven cadeaus op Valentijnsdag? Wat zijn de tien meest gesproken talen op de wereld? Die vragen kreeg Ben Rienstra voor zijn neus geschoven tijdens een bijzondere editie van De Slimste Mens. "Verdomme, dat gaat de verkeerde kant op."

lees verder
Haags Gras, dromerige dribbels door de mooiste voetbalstad van Nederland

In geen andere Nederlandse stad zijn de onderlinge contrasten zo groot. In Den Haag is de chique chiquer dan elders en het volkse volkser dan waar dan ook. Het maakt de Residentie tot de meest ongrijpbare stad van Nederland. En een stad die eigenlijk alleen maar via de unieke cultuur op de Haagse voetbalvelden te vatten is. Met veel gevoel voor humor en oog voor detail doet chroniqueur Martin van Zaanen die cultuur in zijn nieuwste boek uit de doeken: Haags Gras.

lees verder
Interview Jeffry Puriel, Almere City-talent: "Ik ben tevreden, maar moet nog effectiever worden"

Een dag voor zijn achttiende verjaardag debuteerde Jeffry Puriel in de Keuken Kampioen Divisie. Sinds november is de vleugelaanvaller een vaste waarde in de ploeg van Almere City FC, koploper in de Vierde Periode. "We hebben nu elke wedstrijd een plan met elkaar. Iedereen straalt de motivatie uit om te winnen. Dat zorgt voor heel veel energie."

lees verder
Interview oud-PSV'er DaMarcus Beasley: "André Ooijer ben ik nog steeds dankbaar"

Hij koos voor Eindhoven als plek om zijn Europese carrière te lanceren. Met succes. Met PSV vierde DaMarcus Beasley twee landskampioenschappen, won hij de KNVB Beker en stond hij als eerste Amerikaan in de halve finale van de Champions League. Nu is hij als directeur Voetbalzaken druk met het opzetten van een betaald voetbalclub in zijn geboorteplaats. "Ik hang de hele dag aan de telefoon."

lees verder
Nieuwe PANNA! met sloper Álvarez, Denzel Dumfries, Dani de Wit, Dominique Janssen en Elayis Tavsan

De mooiste tijd van het seizoen is aangebroken! De tijd waarin de prijzen worden verdeeld. Waarin verliezers balen en winnaars stralen. Misschien ook wel de mooiste tijd om PANNA! te lezen. De nieuwe editie, nummer 64, is uit! We spraken weer volop met bekende spelers, maakten mooie portretten, er zijn weer vele prijzen te winnen, je vindt welke club het mooiste stadion heeft en esporters geven je handige tips. En niet alleen esporters trouwens. Daarnaast acht superposters en nog veel meer!

lees verder
Gerrit Nauber en zijn balverliefde hond Cooper: "Puppy's gingen mee op jacht"

Ze delen een kwaliteit: hun balgevoel. Waar Gerrit Nauber (29) wekelijks de verdediging van Go Ahead Eagles gesloten probeert te houden, passes en voorzetten tracht te onderscheppen en medespelers aan het werk zet, daar haalt hond Cooper veel plezier uit het zo snel mogelijk terugbrengen van tennisballen. “Hij is lief en makkelijk. Al is hij nu in de puberteit.”

lees verder
Vacature: Stage lopen op de redactie van ELF Voetbal en PANNA!?

Altijd al gedroomd van een kans in de voetbaljournalistiek? Dat kan! Voor magazines ELF Voetbal en PANNA! zijn wij op zoek naar redactiestagiairs. 

lees verder

Aankomende voetbalreizen

Everton FC - Chelsea FC30-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
Manchester United - Brentford FC30-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
Newcastle United - Liverpool FC30-04-2022
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
Tottenham Hotspur - Leicester City30-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
West Ham United - Arsenal FC30-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
P1 Travel
 
Bekijk alle voetbalreizen