ELF Voetbal nieuwsbrief van 16-10-2020
PANNA! 52 met de nieuwe smaakmakers van de Eredivisie, De Roon, Bozenik en Akkamist

Wat een feest. De nieuwe FIFA 21 is net verschenen en nu is ook PANNA! 52 uit! Het Kidsmagazine, broertje van ELF Voetbal, met de leukste verhalen. Wat dacht je deze keer van een interview met Marten de Roon, een gesprek met Feyenoord-aanvaller Róbert Bozenik, we gingen op bezoek bij Akkamist, speelden een potje FIFA 21 met PSV eSporter Ali Riza en natuurlijk weer veel feitjes, weetjes en prijsvragen.


Lees verder
Tien jaar Fenway Sports Group: wie leidt Liverpool?

Op 15 oktober 2010 werd Livrerpool Football Club overgenomen door New England Sports Ventures. In dat decennium trapte het Amerikaanse consortium tegen heel wat verkeerde benen, maar op het veld brachten ze de ploeg van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum, inmiddels onder de naam FSG, weer terug naar de absolute top van het voetbal. Onze verslaggever Jan Willem Spaans volgt de club op de voet en publiceerde onlangs een boek over de landskampioen van Engeland. Een fragment eruit, ter ere van tien jaar FSG!

Lees verder
Interview Segun Owobowale: "Op trainingen wilde Ruben Schaken tegen me sprinten, prima"

Hij signeerde net voor zijn zestiende verjaardag een driejarig profcontract, speelde de finale van het EK Onder 17 en debuteerde in de Eredivisie op zijn zeventiende. De wereld lachte Segun Owobowale daarna minder enthousiast toe. Op 23-jarige leeftijd is hij nu profvoetballer af. Dit seizoen maakt de aanvaller zijn opwachting bij Noordwijk in de Tweede Divisie. "Ik heb te vroeg gepiekt."

Lees verder
Interview Silvester van der Water: "Namen we eieren van huis mee om tegen de ramen te gooien"

Hij heeft een Volkswagen van de club, maar het liefst rijdt Silvester van der Water in zijn eigen Mercedes. De 24-jarige aanvaller van Heracles Almelo zet op vrije dagen regelmatig koers naar Bussum. Naar het dorp waar hij is opgegroeid. Op zijn basisschool wordt hij niet snel vergeten. "Ik liet de schoenen van de juf vollopen met water."

Lees verder
ELF Voetbal nr 10 met Nathan Aké, Maxwell, Bozenik, De Roon, Boskamp, Van der Water en meer

De Nationale Voetbalgids van ELF Voetbal is nog steeds verkrijgbaar, maar vanaf nu ligt ook ELF Voetbal nummer 10 in de winkelschappen. En is online te bestellen. De nieuwe reguliere editie bevat interviews met Róbert Bozenik, Maxwell, Marten de Roon en Jan Boskamp, we speelden De Slimste Mens met Kik Pierie, gingen met Silvester van der Water terug naar zijn roots, jeugdtrainers over hun pupil Nathan Aké en nog veel meer!

Lees verder
Interview Jay Gorter: “Het valt goed in elkaar”

Niet helemaal eerlijk was het. Na de doelpuntloze uitvoering van Go Ahead Eagles – De Graafschap was de teneur die van een slaapverwekkende wedstrijd. Oké, de aanvallende brille ontbrak, maar we moeten toch al even terug in de tijd om ons een wedstrijd in de Eerste Divisie te herinneren met twee ploegen die dusdanig goed georganiseerd waren. We praatten na afloop met Eagles-keeper Jay Gorter.

Lees verder
Dikke PANNA! Herfst Doeboek is uit: vol interviews, quizzen en spellen!

Regen vervelend? Echt niet! Niet voor een voetballer! Kom maar op met die kletsnatte velden! Kun je straks voldaan binnen in de warmte het PANNA! Herfstdoeboek, het broertje van ELF Voetbal, lezen! Hij is uit en staat boordevol interviews, quizzen en spelletjes over je favoriete spelers. Voor je het weet is er weer een regenachtige herfstdag voorbij!

Lees verder