ELF Voetbal nieuwsbrief van 25-02-2021
PANNA! 55 is uit: Haller, Mvogo, Kaj Sierhuis, FIFA-chick Inta en youngstar Moukoko

Alles over de nieuwe spitsen van Ajax en Feyenoord, Sébastian Haller en Lucas Pratto, alles wat je wilt weten van PSV-doelman Yvon Mvogo en interviews met Rav van den Berg, Sofyan Amrabat, Million Manhoef en Feyenoorder Joao Carlos Teixeira. Ook gingen we op bezoek bij FIFA-chick Inta, bij voetbalplaatjeskunstenaar Joeri Gosens en we spraken uitgebreid met Kaj Sierhuis en zijn succes op social media. Kortom, PANNA! 55 staat weer boordevol leuke artikelen.


Lees verder
Verleden biedt PSV hoop voor de return tegen Olympiakos

PSV heeft nog wat goed te maken vanavond. Het uitduel tegen Olympiakos ging op dramatische en onnodige wijze met 4-2 verloren. De twee uittreffers zorgen voor een nog te overbruggen uitgangspositie voor de Eindhovenaren. En er is hoop voor PSV, want in Eindhoven verloor PSV nog nooit een Europese wedstrijd van een Griekse ploeg.

Lees verder
Interview Joris van Overeem: "We hebben meer dan duizend filmpjes opgenomen"

"Ik zou graag naast en na mijn carrière iets doen waarmee ik ook anderen blij maak." Is getekend: Joris van Overeem. Vorig jaar richtte de middenvelder van FC Utrecht daarvoor een onderneming op: een online voetbalschool waarmee hij hoopt kinderen aan het bewegen te krijgen en te houden.

Lees verder
Op zoek naar doelpuntrijke wedstrijden? Kijk naar VVV-Venlo!

Niet naar het stadion hoeven gaan om wedstrijden te zien heeft ook z’n voordelen. Ergens ter wereld is wel een wedstrijd bezig en streams zijn tegenwoordig eenvoudig te vinden. Als je afstemt op een willekeurige wedstrijd, zie je natuurlijk het liefste een duel met veel goals. En dan hoef je niet eens zo ver van huis, want wedstrijden van VVV-Venlo en Ajax behoren tot de meest spectaculaire van Europa.

Lees verder
De beste Utrechtse voetballers van dit moment: Utrecht FC

In deze rubriek laten wij wekelijks een elftal zien met de beste spelers uit één stad. Vorige week hadden we al het beste elftal met spelers uit Rotterdam. Vandaag is het de beurt aan Utrecht. Welke actieve voetballers zijn daar geboren en maken deel uit van ons samengestelde elftal?

Lees verder
Waarom Kostas Lamprou één van de beste keepers van de Eredivisie is

RKC Waalwijk staat op de vijftiende plaats in de Eredivisie. Met negen punten voorsprong op de nummers zestien en zeventien lijken de Waalwijkers veilig. Dat hebben ze niet in de laatste plaats te danken aan hun keeper: Kostas Lamprou. Op basis van statistieken doet hij dit seizoen niet veel onder voor topkeepers André Onana en Justin Bijlow.

Lees verder
Interview Doke Schmidt: 'Ik wil graag met Cambuur de Eredivisie in'

Doke Schmidt is met SC Cambuur hard op weg om dit seizoen alsnog te promoveren naar de Eredivisie. ELF Voetbal besloot de 28-jarige rechtsback te bellen. Over het huidige corona-seizoen, zijn jaren in het shirt van sc Heerenveen, een succesvolle uitleenbeurt aan Go Ahead Eagles, de bijzondere stap naar Leeuwarden, verschillen tussen Cambuur en Heerenveen, het mislopen van de promotie in 2020, hoe hij en zijn ploeggenoten de knop omzetten, de jacht op een ticket voor het hoogste niveau en de toekomst.

Lees verder
Interview Ferne Snoyl: "Bijna hadden we een tattoo bij Zlatan Ibrahimovic gezet"

Eljero Elia was de eerste. Daarna dienden ook voetballers als Kevin-Prince Boateng, Quincy Promes en Wout Weghorst zich aan als klant van True Colours. Mede-eigenaar van de tattoostudio in Den Haag is Ferne Snoyl. De voormalige speler van Feyenoord, NEC, NAC Breda en RKC Waalwijk moest op zijn 27ste stoppen vanwege enkelletsel. "We kijken opnieuw rond naar uitbreiding. We willen blijven knallen."

Lees verder
Interview Jack Downer, aka Street Panna: "Ik wil een voorbeeld zijn voor jongeren"

Hij stond op het veld met wereldsterren als David Beckham, Gareth Bale en Paul Pogba. Als straatvoetballer won hij meerdere kampioenschappen en was hij onderdeel van campagnes voor de grootste merken als adidas en EA Sports. Daarnaast deelt Jack Downer, op social media beter bekend als ‘Street Panna’, dagelijks video’s van zijn trucjes met een miljoenenpubliek. "Wat Touzani heeft gedaan voor het straatvoetbal in Nederland hoop ik in Engeland te doen."  

Lees verder