Podcasts | I SPY | Beste Zangers
Naar de AVROTROS site11/21/2019  Bekijk de online versie
.
 
I SPY: wie heeft het in zich een dubbelleven te leiden?
 
Voor het nieuwe AVROTROS-programma I SPY stappen 3 Nederlandse voormalig inlichtingenofficieren uit de schaduw. Hun kennis en ervaring zetten zij in om veertien mannen en vrouwen op te leiden tot spion.
De spionnen in spé & eerste beelden
 
 
Nick en Simon vervangen Jan Smit in Beste Zangers
 
Omdat Jan Smit tijdelijk een stapje terug doet, schieten vrienden Nick & Simon hem te hulp, zij nemen eenmalig het gastheerschap over van Beste Zangers. Het duo reist binnenkort af naar Ibiza voor de opnames.
Veel beterschap, Jan!
 
Podcast: Papa en mama zijn gescheiden
 
Hoe denken kinderen zélf over de scheiding van hun ouders? In 'Papa en mama zijn gescheiden' komen zes kinderen van gescheiden ouders aan het woord.
Luisteren
 
 
Podcast: Daders
 
Moordenaars, drugscriminelen en oud-tbs’ers verbreken in een nieuwe AVROTROS-podcast hun stilzwijgen. In het zesdelige ‘Daders’ praten zij over hoe zij tot hun gruwelijke daden zijn gekomen. Hebben ze spijt?
Luisteren
 
Hoe veel weet jij over Ik Vertrek?
Sinds de start van Ik Vertrek op 12 april 2005, zijn we 20 seizoenen verder en hebben we tot nu toe 183 families of stellen met bijzondere verhalen gevolgd. Wat weet jij eigenlijk over Ik Vertrek?
Speel de quiz
 
 
'Jongensspeelgoed', moet dat anders?
Het is weer de tijd van… cadeautjes! Eerder dit jaar riep minister Van Engelshoven van Emancipatie speelgoedfabrikanten op om rolbevestigend speelgoed onder de loep te nemen.
Wat is jouw mening?
 
 
Hollandse en Spaanse meesters
Velázquez en Rembrandt hebben elkaar nooit ontmoet of elkaars werk gezien. Sterker nog, toen zij leefden waren Spanje en Nederland in oorlog. Nu hangen ze naast elkaar in het Rijksmuseum.
Nu te Zien!
Volg AVROTROS ook via:
FacebookTwitterFacebookInstagram
Nieuwsbrief doorsturen     Aanmelden nieuwsbrief     Wijzig je e-mailadres     (Tijdelijk) afmelden

Privacyverklaring