Zin 10 is uit. Boordevol tips over verrassend Vlaanderen
Zin 10

Zin 10

Nu in de winkel!
Zin
Miniatuurhuisjes, bloemen en bossen
Prachtige papierkunst

De Japanse kunstenares Ayumi Shibata bouwt met eenvoudige velletjes papier complete steden en landschappen. Sommige creaties zijn maar zo groot als je hand. Heel fijntjes en gedetailleerd, wat een vakmanschap! Niet voor niets dat deze dame buiten Japan ook in Frankrijk en de VS exposeert.

Zin
Zin & Erfrechtplanning.nl
Had ik het maar eerder geregeld!

Om onaangename financiële verrassingen te voorkomen, sluit je een (levens)testament van Erfrechtplanning af. Regel het goed, regel het nu. Voor later.

Zin
Motown: van Stevie Wonder tot Diana Ross
Zin in een swingende bioscoopavond?

Met The Jackson Five, Stevie Wonder, Marvin Gaye en Diana Ross & The Supremes was Motown een enorme hitmachine. De bioscoopfilm Hitsville, the making of Motown vertelt het verhaal van ‘s werelds bekendste platenlabel. Maak kans op een fijne muzikale prijs.

Zin
Ontdek de prachtige Vlaamse steden Gent en Mechelen
Ideale bestemmingen voor een heerlijk weekendje weg!

Nergens in Europa liggen er zo veel prachtige kunststeden zo dicht bij elkaar als in Vlaanderen. We trakteren je op culturele stedentrip-tips in Gent en Mechelen. Van Lam Gods  en Begijnhoven tot Besloten Hofjes en een Beiaardconcert…

Zin
Zo deden we dat vroeger
Dingen uit onze jeugd die nu echt niet meer kunnen…

Roken in huis, een draai om je oren van de meester en picknicken langs de snelweg. Allemaal zaken die we ons nu niet meer kunnen voorstellen, maar die in onze jeugd de normaalste zaak van de wereld waren.

Zin
En dan vliegt je laatste kind uit…
Een aangrijpende nieuwe roman van Philippe Besson

Nu haar jongste zoon gaat studeren kan Anne-Marie het afscheid nauwelijks aan en blijft verdoofd achter. Maak kans op een gratis exemplaar en geniet van een leesfragment: ‘Ze staan met z’n drieën onhandig en als verdoofd op de stoep voor de auto.’

Zin
Wat is de beste slaaphouding?
8 tips voor een betere nachtrust

Maar liefst 25% van de mensen slaapt niet goed! Dat is gebleken uit onderzoek van het Herseninstituut. Deze tips en weetjes zorgen ervoor dat ook jij uitgerust wakker kan worden.

Zin
Hoera Zin 10 is uit!
Goesting in Vlaanderen

Zin 10 staat voor een groot deel in het teken van onze zuiderburen. Een kunstenaar, restaurantuitbater en mode-ontwerper vertellen over hun Brugge, Leuven en Antwerpen. Met toffe tips natuurlijk! Rick de Leeuw interviewt kasteelbrouwer Mieke Desplenter én verkent Oostende met actrice Barbara Sarafian. We wandelen met veelschrijver Herman Brusselmans door Gent. En we hebben een pracht-interview met presentator en schrijver Evi Hanssen: "Zonder drank ben ik nog keigrappig."

Zin
Sigrid Kaag houdt HJ Schoo-lezing

De HJ Schoo-lezing geldt als de officieuze opening van het politieke seizoen en wordt georganiseerd door de redactie van EW. De D66-leider zal dit jaar de lezing uitspreken in De Rode Hoed in Amsterdam op maandag 6 september. Kaarten verkrijgbaar vanaf € 12,50.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden