Paraat voor 't Paasfestival?

7 months ago


Text only:

Toont deze e-mail niet correct?
Bekijk hem in je browser.
 
Bokrijk vliegt er dit voorjaar weer in met heel wat belevenissen! De poort naar het Openluchtmuseum staat vanaf nu opnieuw open voor enthousiaste bezoekers, wandelaars en speelvogels. We starten dit jaar met het Paasfestival, Pasen en de Ketnet-fandag. Leuk om te weten, in het museum beleef je nu ook de restauraties van onze 120 monumenten.
 

Eitjestijd in Bokrijk


Proef deze paasvakantie van ons aangepaste paasprogramma op maat van jonge kuikentjes én iets oudere hazen. Tijdens het Paasfestival kan je leuk komen eierenrollen of pik je een graantje mee van het kindertheater (4 en 11/04). Naast de extra activiteiten, kan je tijdens de vakantie ook van ons vaste aanbod profiteren.
 

Op je paasbest!


In Bokrijk is Pasen nog écht een hoogdag. Op paaszondag en -maandag feesten we in de stijl van 1913. Bokrijkacteurs nemen je op 1 en 2/04 mee naar het verleden en de paasklokken trakteren tijdens de grote paaseierenraap. Jonge dieren bezoeken, eitjes kleuren ...
 

Koop een abonnement & profiteer


Nog geen abonnee? Met een Bokrijkabonnement geniet je van toegang tot het Openluchtmuseum en van diverse promo’s en tal van voordelen op andere evenementen en attracties.
 
Je ontvangt deze e-mail omdat je interesse toonde in Bokrijk.
Bokrijk
Bokrijklaan 1
3600 Genk
T +32 (0)11 265 300
F +32 (0)11 265 370
infobokrijk@limburg.be
uitschrijven   gegevens aanpassen 
                               
 

bokrijk.be

Categories: Holidays Fish | Fishery
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018