Bekijk en bestel: Bibian Mentel
Beste meneer / mevrouw Do
Op 29 maart is het exact een jaar geleden dat paralympisch snowboarder Bibian Mentel overleed. Bibian heeft met haar optimisme, levenskracht en inzet voor mensen met een lichamelijk uitdaging laten zien aan Nederland dat het leven te mooi is om niet vieren, ongeacht de uitdagingen die op je pad komen. De Koninklijke Nederlandse Munt eert Bibian met een drietal uitgiften, die u vanaf vandaag kunt bestellen op onze website.

Een ode aan Bibian én de Mentelity Foundation
De voorzijde van de uitgifte is een ode aan Bibian zelf. Deze zijde toont haar portret en is bewust simpel en klassiek gehouden. Op de keerzijde staat het logo van de Mentelity Foundation, Bibians passieproject. De Mentelity Foundation inspireert en motiveert mensen om in beweging te komen. Ze wil laten zien dat mensen tot meer in staat zijn dan zijzelf denken. Het opschrift ‘IK HEB EEN DROOM Gelijke kansen voor iedereen met een lichamelijke uitdaging’ benadrukt het doel van de Foundation.

Bijzondere Gouden uitgifte in koffietafelboek
De uitgifte is beschikbaar in coincard en in het Zilver 1 ounce in een luxe bewaarverpakking. Deze Zilveren uitgifte wordt geleverd inclusief Certificaat van Echtheid. Bovendien is er zeer exclusieve Gouden uitgifte verkrijgbaar via de website van de Mentelity Foundation. Deze uitgifte zit verwerkt in de kaft van een luxe koffietafelboek met foto’s en verhalen over Bibians leven. Een mooi eerbetoon en een echt collector’s item! Bekijk en bestel de uitgiften nu op onze website.
Bekijk alle uitgiften
Bekijk en bestel: Bibian Mentel coincard
Bekijk en bestel: Bibian Mentel Zilver 1 ounce
Bekijk en bestel: Bibian Mentel Goud 1 ounce
Privacy  •  Voorwaarden