Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
7 november 2023
‘Boxtel voor elkaar’ brengt (financiële) hulp in beeld

Steeds meer mensen hebben moeite om hun vaste lasten te betalen. Ook voor een groeiende groep Boxtelaren is het steeds moeilijker om het hoofd boven water te houden. Binnen de gemeente zijn er organisaties en initiatieven die inwoners graag een steuntje in de rug geven. Om die reden hebben zes lokale organisaties samen met Omroep Dommelland een seriereeks opgenomen, genaamd ‘Boxtel voor elkaar’.  De tv-reeks geeft een bijzonder beeld van wat er allemaal in de gemeente gebeurt om medebewoners die rond de armoedegrens leven, te helpen.

Lees meer

Parkeertellen in de nacht
Nog laat op pad? Dan kun je de komende weken mensen tegenkomen die voor de gemeente aan het tellen zijn. Dit wordt gedaan om de parkeercapaciteit in kaart te brengen.

Lees meer
Werkzaamheden in Boxtel
Van maandag 13 november tot en met vrijdag 24 november zijn er werkzaamheden aan de waterleiding in de Kalksheuvel en de Veldakkerstraat. De waterleiding wordt vervangen.

Lees meer
Tweede Kamerverkiezing op 22 november 2023
Op woensdag 22 november 2023 vindt in Nederland de Tweede Kamerverkiezing plaats. 

Kijk voor meer informatie over de verkiezingen op onze website
 
Bekendmakingen
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten