Veure aquest correu al teu navegador | Pitchings de projectes i acreditacions

Conecta FICTION & ENTERTAINMENT 2022
Pitchings de projectes i acreditacions

Participa a Conecta FICTION & ENTERTAINMENT 2022 - Pitchings de projectes i acreditacions

Lloc:  Toledo, Castilla-La Mancha, Espanya
Dates:  21 de Juny - 24 de Juny de 2022
Data límit: 02 de Maig de 2022

Conecta FICTION&ENTERTAINMENT és un esdeveniment professional enfocat a la creació, desenvolupament, producció, finançament, emissió i comercialització de contingut televisiu. Consolidant ja la seva sisena edició, l'esdeveniment en qüestió realça el seu caràcter  internacional de coproducció i networking, que funciona com a pont entre Amèrica Llatina i Europa. Com a novetat, el país protagonista de l'edició d'enguany serà Espanya. L'esdeveniment tindrà lloc a Toledo, Castella-la Manxa del 21 al 24 de juny. 

 

Sessions de pitchings de projectes

  • Pitch High-End Series: Dirigida a projectes d'alt pressupost amb elements que els facin especialment atractius (coproduccions internacionals, estar recolzats per talents com guionistes, directors, repartiment, etc., estar basats en material preexistent com podcasts, videojocs, obres literàries, de teatre, etc...). Se seleccionaran un total de 5 projectes que tindran l'oportunitat de presentar-se a la sessió de pitchings, a més de tenir un espai reservat exclusiu per a reunions. 
  • Pitch Docudrama Serie: Dirigida a projectes de sèrie de docudrama, és a dir, sèries documentals que inclouen recreacions ficcionades (tant en imatge real com en animació), siguin seqüències llargues i dialogades, o només imatges sense diàleg o amb so limitat que il·lustrin els fets narrats o l'experiència dels testimonis o experts. Se seleccionaran un total de 5 projectes que tindran l'oportunitat de presentar-se a la sessió de pitchings, a més de tenir un espai reservat exclusiu per a reunions. 
  • Pitch Feelgood Formats: convocatòria dirigida a creadors i productors que tinguin projectes de programes d'entreteniment com ara realitys, talent, factual, game/quiz, entre d'altres, que siguin originals i frescos i incorporin elements d'humor o busquin treure un somriure a l'espectador. Se seleccionaran un total de 5 projectes que tindran l'oportunitat de presentar-se a la sessió de pitchings, a més de tenir un espai reservat exclusiu per a reunion

Informació ​acreditacions.

 

En cas de tenir alguna producció seleccionada o d'assistir a l'esdeveniment, preguem que ompliu el formulari per poder fer un correcte seguiment. 

Per qualsevol dubte podeu contactar amb joan.ruizg@gencat.cat.



www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
   
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ICEC - Institut Català de les Empreses Culturals · Passatge de la Banca 1-3 · Barcelona, Barcelona 08002 · Spain