Apunta't a la jornada professional
View this email in your browser
ALERTA!

MERCATS

Participa a l'Alternativa Professionals
Lloc:  Barcelona, Catalunya
Dates:  13 de Novembre - 19 de Novembre de 2017
Data límit: 15 de Novembre de 2017

JORNADA 'EL CINEMA COM A CREADOR D'IDENTITAT I IMAGINARI'

Dia: Divendres 17 de novembre

Hora: De 9:00h a 13.30h

Lloc: Teatre CCCB

Per vuitè any consecutiu, l'Alternativa Festival de cinema independent de Barcelona, convoca els professionals de totes les branques del cinema per a participar en la jornada “El cinema com a creador d’identitat i imaginari”, amb el suport de SDE , Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura, CIMA Catalunya Dones Visuals, Goethe Institut, Catalunya Film Festivals. 

Enguany reflexionen sobre l’arxiu com a eina del procés de creació d’identitats i imaginaris. Es debatrà sobre com generar una identitat a partir de diverses cinematografies, tipus de producció i diferents formes de consum. A través d’estudis de cas, diferents experts del món audiovisual parlaran sobre fenòmens com el cinema romanès, la nova onada del cinema gallec o la representació de les dones al cinema de Suècia. En finalitzar, i adaptant el model de l’Institut del Cinema Suec, CIMA Catalunya presentarà el Pla d’Acció Dones Visuals, com una iniciativa per a promoure la presència de la dona en l’àmbit audiovisual. 

Programa i informació sobre els ponents 

Formulari d'inscripció (fins 15 de Novembre)

Entrada gratuïta

DINAR L'ALTERNATIVA PROFESSIONALS

A continuació, es celebrarà un dinar on podràs compartir taula amb els experts que participen a la jornada. Pots adquirir el teu tiquet en aquest enllaç

Dia: Divendres 17 de novembre

Hora: de 14:30h a 16:30h 

Lloc: Restaurant La Coromines CCCB. (Montalegre, 5 - 08001 Barcelona)

MENTORING PROJECTS
Dia: Divendres 17 de novembre

Hora: de 17:00h a 19:00h Mentoring Projects

Lloc: Sala Raval CCCB (Montalegre, 5 - 08001 Barcelona)

Mentoring Projects és la trobada que l'Alternativa Professionals organitza des del 2013 amb la col·laboració de Catalan Films & TV. El seu objectiu és generar oportunitats de producció i distribució per al cinema emergent, impulsar el desenvolupament de projectes innovadors i ampliar les possibilitats del sector audiovisual aprofitant el potencial del certamen com a plataforma de visibilitat del cinema independent. A partir d’una convocatòria se seleccionen una sèrie de projectes, als quals s’assigna un expert. Per a l’edició d’enguany s’han seleccionat un total de 18 projectes audiovisuals, en diferents nivells de desenvolupament (del tractament a la postproducció) y de diferents tipologies.

 

Copyright © 2017 Institut Català de les Empreses Culturals, All rights reserved.
This email was sent to you by: www.catalanfilms.cat Catalan Institute for Cultural Companies (ICEC) Ministry of Culture - Government of Catalonia Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona In fulfillment of Organic Law 15/1999, of Protection of Personal Character Datum, of 13 December, (LOPD) we communicate you that your particulars are part of a file automated of datum of titular of the Catalan Institute of the Cultural Companies (ICEC). The purpose of the file where your particulars figure is to make your subscription for you arrive in the bulletin and/or another information of the own activities that are encompassed by the Market Development and that can be from your interest. In any moment and, within the framework of the LOPD, you can exercise the rights of access, rectification, opposition and/or cancellation with respect to your particulars.

Our mailing address is:
Institut Català de les Empreses Culturals
Passatge de la Banca, 3
Barcelona, Barcelona 08001
Spain

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list