Del 14 al 16 d’octubre tindrà lloc el Green Film Lab, un workshop de 3 dies dedicat a la producció sostenible. L'acció se situa dins del marc de la 55ª edició del Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Green Film Lab consisteix en una sèrie de tallers intensius de 3 dies, i té com a objectiu formar professionals del cinema europeu sobre pràctiques ecològiques en la producció cinematogràfica, sobre com aplicar un protocol verd i obtenir una certificació. S’hi poden inscriure: - Equips de producció europeus que desenvolupen un llargmetratge de ficció o documental -en una fase avançada de desenvolupament- que estan disposats a fer que el seu rodatge sigui més sostenible.
- Professionals de la producció cinematogràfica amb ganes de perfeccionar les seves habilitats sobre com treballar en produccions audiovisuals respectuoses amb el medi ambient
- Green Managers interessats a aprendre a aplicar la seva experiència a la producció audiovisual.
*Es tindran especialment en compte les sol·licituds d'equips que han rebut el suport de l'ICEC i/o equips que rodaran a Catalunya * La participació és gratuïta, però els assistents hauran de cobrir les seves despeses de viatge i allotjament. Qui vulgui reservar una habitació a l'Hotel Meliá Sitges a un preu especial haurà de contactar amb nosaltres: laia.boixader@gencat.cat Inscripcions: Els materials es poden enviar fins a l’1 de setembre a les 14h, en un únic document PDF (màxim 10MB, mida de lletra 12, interlineat 1,5) i en anglès. - Biografia professional (màxim 1 pàgina)
- Carta de motivació (especificant accions prèvies en sostenibilitat, si s’escau), màxim 1 pàgina
- Informació bàsica del projecte i els sol·licitants (per a comunicació)
- Fotografia en alta resolució de cada participant (1 MB)
A més, els participants que apliquin amb projecte, també hauran de presentar: - Pressupost detallat
- Pla de finançament
- Equip (confirmat)
- Pla de desenvolupament i calendari de producció i de rodatge
- Sinopsi (màxim 1 pàgina)
- Tractament – 15 pàgines màxim en anglès (o document analògic, segons el tipus de projecte), a adjuntar com a últim element, al final del dossier. Si se selecciona, hauria d'estar disponible un guió en anglès.
Els sol·licitants han de confirmar la seva total disponibilitat per assistir a les sessions. L'idioma de treball dels tallers, reunions i esdeveniments és l'anglès; per tant, un bon coneixement de l’idioma és imprescindible per participar-hi i cal traduir tot el material escrit, totes les versions i esborranys del projecte. Més informació i inscripcions aquí. També podeu enviar un mail a severine.petit@torinofilmlab.it si teniu dubtes. |