Participa al Sitges Taboo'ks
View this email in your browser
ALERTA!

MERCATS

​Participa al Sitges Taboo'ks (Reunions one to one amb editors + Jornada Tabook’s: del llibre a la pantalla) + Industry Hub by Catalan Films & TV
Lloc:  Sitges, Catalunya
Dates:  09-09 d’Octubre de 2017
Data límit: 04 d’Octubre de 2017

TABOO'KS- REUNIONS ONE TO ONE ENTRE PRODUCTORS I EDITORS

Dia: 9 d’octubre

Hora: de 17h a 19h

Lloc: Carpa Noray (Hotel Meliá Sitges - Carrer de Joan Salvat Papasseit, 38, Sitges)

En el marc de les activitats d'indústria del Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya neix Taboo’ks. Aquesta activitat, fruit de l'acord de col·laboració amb la Federació de Gremis d'Editors d'Espanya, té com a objectiu que productors cinematogràfics i editors estudiïn les possibilitats de convertir 4 obres literàries seleccionades en projectes audiovisuals. A continuació podeu analitzar els dossiers de cadascuna d’elles i demanar-nos si us interessa reunir-vos amb ells.

Aquells productors interessats en participar a les reunions one to one amb els editors de les obres escriviu un email a mmedir@gencat.cat, indicant amb qui us interessa reunir-vos. A més, també teniu la oportunitat de parlar amb l’Isabelle Fauvel, consultora en adaptacions literàries a l’audiovisual (Initiative Film). Indiqueu al mateix correu si voleu tenir una reunió amb ella.

 

 

JORNADA TABOOK'S: DEL LLIBRE A LA PANTALLA

Dia: 9 d’octubre

Hora: de 10:00 a 14:00h

Lloc: Espai Industry Hub by Catalan Films & TV (Hotel Meliá Sitges - Carrer de Joan Salvat Papasseit, 38, Sitges)

Jornada organitzada per Sitges Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya, amb la col·laboració d'Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya, sobre l’oportunitat de l’adaptació literària. Adreçada principalment a editors, agents literaris i productors audiovisuals, s’oferirà una visió dels aspectes creatius i legals de les adaptacions literàries en el cinema i en la televisió. La jornada comptarà amb una masterclass, una presentació de les obres finalistes de la convocatòria Taboo’ks i una taula rodona .

Inscripcions gratuïtes, prèvia inscripció fins al 6 d’octubre o fins a completar l'aforament

PROGRAMA

10.00h - Benvinguda a càrrec de Mònica Garcia Massagué, subdirectora de la Fundació; Àlex Navarro, coordinador Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya; i Patrici Tixis, president del
Gremi d'Editors de Catalunya.

10.15h - Ponència de Nick Antosca, escriptor i productor, creador de Channel Zero (HBO), sobre el procés creatiu de l’adaptació com a escriptor, i com a creador de contingut audiovisual.
Presenta Miquel Barceló, crític, editor i escriptor; jurat de la convocatòria Taboo'ks. (Ponència en anglès)

10.45h - Presentació de les 4 obres finalistes de la convocatòria Taboo'ks

11.45h - Coffee break

12.15h - Sessió 'Del llibre a la pantalla'. Taula rodona sobre les oportunitats de l’adaptació literària, al voltant dels aspectes creatius i legals en les adaptacions literàries al cinema i la televisió.
Comptarà amb la participació de:

Modera Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya.

13.30h - Precs i preguntes

14:00h - Conclusions i clausura de la sessió

Aquells interessats en assistir a la jornada MEDIA, en aquest enllaç trobareu el formulari d'inscripció

Podeu descarregar el programa de la jornada en aquest enllaç.

INDUSTRY HUB BY CATALAN FILMS & TV

Enguany, el programa per a la internacionalització Catalan Films & TV serà present al Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya amb la creació d'un espai dedicat a les activitats d'indústria del festival. Us convidem a visitar l'espai! 

Copyright © 2017 Catalan Films & TV, All rights reserved.
This email was sent to you by: www.catalanfilms.cat Catalan Institute for Cultural Companies (ICEC) Ministry of Culture - Government of Catalonia Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona In fulfillment of Organic Law 15/1999, of Protection of Personal Character Datum, of 13 December, (LOPD) we communicate you that your particulars are part of a file automated of datum of titular of the Catalan Institute of the Cultural Companies (ICEC). The purpose of the file where your particulars figure is to make your subscription for you arrive in the bulletin and/or another information of the own activities that are encompassed by the Market Development and that can be from your interest. In any moment and, within the framework of the LOPD, you can exercise the rights of access, rectification, opposition and/or cancellation with respect to your particulars.

Our mailing address is:
Catalan Films & TV
Passatge de la Banca, 1-3
Barcelona, Catalonia 08002
Spain

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list