Bekijk dit bericht online
Click 'Download images' to view images
Als lezer van de dagelijkse e-mailnieuwsbrieven van Accountancy Vanmorgen biedt Exact je deze partnermailing aan. Je ontvangt maximaal twaalf partnermailings per jaar.
NIEUWS    |    BLOG    |    PARTNERS    |    OPLEIDINGEN    |    VACATURES
Bespaar tijd tijdens periodecontroles met de Smart Closing-checklist
Controleer jij de administratie ook nog handmatig? Dankzij de Smart Closing-checklist in Exact Online Boekhouden is dat definitief verleden tijd. Zo kan je de btw-aangifte en de jaarafsluiting voor jouw cliënten vlot en accuraat uitvoeren, bespaar je tijd en wordt de kans op menselijke fouten ook nog eens een stuk kleiner.
Meer over Smart Closing »
Administratiekantoor als participatiemiddel tegen personeelstekort
Het is een bekend probleem: door aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt is het vinden van personeel een uitdaging. Gelukkig zijn er organisaties die een oplossing hebben, zoals VitalCampus. Met behulp van Exact Online verzorgen kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt in een werk-leer traject de administratie voor het mkb.
Lees het blog »
ADVERTORIAL

Het verminderen van handmatige handelingen blijft grootste uitdaging accountants

Uit het recente MKB Barometer onderzoek (2023) blijkt dat voor 53% van de kantoren het verminderen van handmatige handelingen een van de de grootste uitdagingen blijft. Net als het ontwikkelen van een adviesrol (47%) en online samenwerken met de klant (43%). Herkenbaar voor jou als accountant of boekhouder?
Lees meer over de uitdagingen »
Hoe je als klein kantoor je positie kunt versterken
De rol van accountants verschuift van het controleren van de cijfers naar een meer adviserende rol. Maar hoe zorg je als kleiner kantoor dat je klaar bent voor deze nieuwe manier van werken? Ga je bijvoorbeeld voor het versterken van je positie als kleiner kantoor, of ga je voor samenwerking of een overname? 
Ontdek de mogelijkheden »
Weinig progressie in online samenwerking klant en accountant
Beschik jij als accountant over de juiste tools voor online samenwerking met je klant? Tijdens de coronaperiode kreeg online samenwerking een boost, maar sindsdien is er weinig veranderd. Opvallend, uit het MKB Barometer onderzoek 2023 blijkt voor 62% van de boekhouders en accountants samenwerken met klanten wel topprioriteit te zijn.
Lees het blog »
ADVERTORIAL

Hoe administratiekantoor A. Hessels van fulltime naar parttime ging dankzij Exacts fiscale software

Alfred Hessels heeft als boekhouder de afgelopen 30 jaar de digitale revolutie uit eerste hand beleefd. Door automatisering met de software van Exact Online heeft Alfred geen last van de drukte tijdens piekmomenten. Ontdek in dit blog hoe de software van Exact zijn manier van werken heeft veranderd.
Lees de ervaring van Alfred  »
5 tips om handmatige administratie te beperken
Uit het MKB Barometer onderzoek 2023 blijkt dat 53% van de accountants- en administratiekantoren het verminderen van handmatige administratieve handelingen zien als de grootste zakelijke uitdaging. En dat terwijl je op dit moment al veel handmatig werk kunt beperken door slim te automatiseren. Hoe je dit precies doet? We geven je graag 5 tips.
Lees de 5 tips »
Optimaliseer je kantoorprocessen met efficiënte online urenregistratie
Besteed jij als accountant je tijd ook liever aan financiële analyses dan aan het controleren van uren? Dan kan de urenregistratie soms blijven liggen. Met behulp van slimme urenregistratie software bespaar je tijd doordat uren eenvoudig worden ingevoerd. Ontdek de voordelen van Uren & Facturen van Exact Online met ClockAssist. 
Ontdek de voordelen »
OVER ONS    |    ADVERTEREN    |    ABONNEREN
GEGEVENS WIJZIGEN  |  AFMELDEN