Bekijk de nieuwsbrief online
Click 'Download images' to view images
Als lezer van de dagelijkse e-mailnieuwsbrieven van Accountancy Vanmorgen wordt deze partnermailing aangeboden door Fiscount. Je ontvangt maximaal twaalf partnermailings per jaar.
NIEUWS    |    BLOG    |    PARTNERS    |    OPLEIDINGEN    |    VACATURES
Fiscount staat voor u klaar
De maatregelen omtrent het coronavirus leiden tot veel vragen. Accountants-, administratie- en (belasting)advieskantoren hebben hier volop mee te maken. Wij begrijpen dat er veel op u af komt. Uiteraard volgen wij de Corona- info/maatregelen op de voet. Onderstaand een greep uit onze dienstverlening. Fiscount informeert én ondersteunt u graag. Wij staan voor u klaar!
Lees meer »
Fiscount Modellenbank

De Fiscount Modellenbank geeft u (onbeperkt) toegang tot ca. 450 praktijkmodellen (rekenmodellen, juridische modellen, checklists, stroomschema’s etc.) en is daarmee een grote bron van toegepaste vaktechniek.
Uiteraard zijn er diverse ‘corona-gerelateerde’ modellen in onze modellenbank opgenomen. Een greep uit ons aanbod:

  1. NOW-rekenmodel; dit rekenmodel kunt u gebruiken voor het berekenen van het voorschot en ook de te verwachten definitieve subsidie in het kader van de NOW-regeling.
  2. Aanvulling arbeidsovereenkomst verlaging loon en notulen AV; met dit modelcontract kunt u het gebruikelijk loon van de DGA in verband met de coronacrisis in 2020 verlagen. Tevens zijn bijgevoegd twee notulen AV: een voor het loon in de holding-bv en een desgewenst voor de management-fee.
  3. Aanvraag inkomensaanvulling TOZO; met het doorlopen van de vragen in het stroomschema kunt u voor uw cliënt vaststellen of hij/zij in aanmerking komt voor de inkomensondersteuning vanuit de TOZO-regeling.
  4. Aanvraag lening vanuit TOZO; met het doorlopen van de vragen in dit stroomschema kunt u voor uw cliënt vaststellen of hij/zij in aanmerking komt voor een lening vanuit de TOZO-regeling.
Lees meer »
Online live Webinars

Wij zijn volop bezig met het verder organiseren van diverse Webinars. Deze kunt u terugvinden in ons educatieaanbod. Deze week extra toegevoegd in ons aanbod:

  1. Webinar: Accountancyaspecten corona
  2. Webinar: De NOW uitgelegd met rekenmodel
  3. Webinar coronavirus & financieren: Wat zijn de mogelijkheden?
  4. Webinar: corona en contracten; hoe ga je om met (wederzijdse) verplichtingen?
Lees meer »
Proactief meedenken met je klant doe je zo!

Uw cliënten verwachten van u dat u proactief met hen meedenkt en dat u inspeelt op ontwikkelingen in hun branche. Met de Fiscount eindklantproducten doet u meer dan dat. U informeert niet alleen. U attendeert uw cliënten ook op risico’s en kansen met handige tips en actiepunten. Uitgaven die onlangs verschenen zijn:

  1. Cliëntenbrief; 'Special maatregelen coronavirus'
  2. Cliëntenbrief; 'NOW-regeling'
  3. Cliëntenbrief; ‘Pensioenregeling tijdens de coronacrisis; wat te doen?’

N.B. uiteraard verzorgd Fiscount tevens – bijna dagelijks – actueel naar de praktijk vertaald nieuws t.b.v. de kantoren zelf. Onze publicaties zijn terug te vinden op onze website. Ook hier is een rubriek ‘corona-items’ opgenomen. U kunt zich inschrijven voor deze e-mail nieuwsbrief door u te registreren op onze website.

Lees meer »
Uw sparringpartner
Met beide voeten in de klei fungeren onze senioradviseurs als klankbord, reiken zij out-of-the-box-mogelijkheden aan en maken mogelijkheden tastbaar. Zij zijn dé sparringpartner voor (advies)vraagstukken op diverse gebieden. Dankzij onze brede aanbod bent u slechts een telefoontje, mailtje of een muisklik verwijderd van een antwoord op uw vraag of een gereedschap of tool voor uw dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor beschikt u over alle kennis en ervaring die nodig zijn om antwoord te geven op alle bij u binnenkomende klantvraagstukken.
Lees meer »
OVER ONS    |    ADVERTEREN    |    ABONNEREN
GEGEVENS WIJZIGEN  |  AFMELDEN