Volg ons webinar voor de beste tips!
Bekijk de webversie

Als lezer van de dagelijkse e-mailnieuwsbrieven van Accountancy Vanmorgen wordt jou deze partnermailing aangeboden door Visma. Je ontvangt maximaal twaalf partnermailings per jaar.

 
 
 

Hoe helpt u als accountant uw cliënten in deze lastige tijd?

Uw cliënten werken thuis of misschien ligt hun onderneming zelfs helemaal stil. Zij rekenen zoals altijd op uw advies bij het nemen van beslissingen, maar zullen u nu vooral ook vragen ze te helpen bij de mogelijke regelingen waarvoor ze in aanmerking komen.

De switch naar online werken maken

Het is daarom belangrijker dan ooit dat de administratie van uw cliënten helemaal bij is, zodat u snel inzicht hebt in hun financiële situatie. Nu elkaar fysiek treffen voorlopig niet aan de orde is, bewijst cloud software zijn waarde des te meer, daarmee is immers alle informatie altijd en overal beschikbaar. Door goed en online samen te werken heeft u altijd actuele gegevens paraat en voorziet u de ondernemer snel van relevante stuurinformatie.

Waarom moet u nu deze transitie maken?

Het Corona-virus toont hoe belangrijk het is dat uw werkzaamheden doorgaan, ook als fysiek contact onmogelijk is. Accuraat financieel inzicht en advies is immers belangrijker dan ooit. Veel administratie-en accountantskantoren bereiden zich daarom nu voor op deze digitale transitie. Want ook als het weer ‘business as usual’ is, biedt online samenwerken grote voordelen voor u en uw cliënt. Het Corona-virus zal hoe dan ook de manier van werken ingrijpend veranderen.

We organiseren elke dinsdag een webinar, waarin we vertellen hoe u deze transitie maakt en hoe u die belangrijkere adviseur kunt worden.

  • Hoe geeft u uw cliënt altijd en overal inzicht in actuele, essentiële bedrijfsinformatie?
     
  • Samenwerken is taken verdelen. Wat zijn de voordelen als uw cliënt bepaalde handelingen zelf kan uitvoeren? En hoe maakt u zo'n taakverdeling?
Schrijf u in voor het gratis webinar

Investeer nu in de toekomst. Wees creatief en gebruik de beschikbare tijd om straks de draad - sterker dan ooit - weer op te pakken!

Klik hier om u af te melden voor deze (partner)nieuwsbrief