Actueel inzicht en veerkracht zijn belangrijker dan ooit
Bekijk de webversie
 
 
 

Hulp van onze Accountancy experts

Een paar weken geleden leek het nog mee te vallen, maar inmiddels stelt corona onze samenleving en economie flink op de proef. Exact wil jou helpen deze test te doorstaan en veerkracht te tonen. 

Maar hoe ga je om met een situatie die dagelijks verandert? Denk aan je boekhouding als een trampoline, je hebt hem nodig om terug te veren. Actueel inzicht is belangrijker dan ooit. Je wilt je klanten helpen door scherp in de gaten te houden hoe het met ze gaat en ze helpen controle uit te oefenen op de ontwikkelingen. Daarom hebben wij actuele informatie en de kennis van onze experts gebundeld. Specifieke inzichten, producttips, relevante artikelen en webinars die jouw kantoor én klanten helpen zo goed mogelijk ondersteunen.

Bezoek onze hulppagina
 
 

Accountancy Lunch workshops

De experts van Exact delen hun kennis op verschillende manieren. Ze schrijven artikelen over de samenwerking met klanten, nemen webinars op die de belangrijkste KPI’s aantonen en organiseren lunch workshops die je binnen een half uur bijpraten over een van de volgende onderwerpen:​​​​​

  1. Debiteurenbewaking. Welke tools zijn er en hoe zet je die slim in?
  2. Grip op omzet en kosten. Hoe maak je dit beheersbaar?
  3. Van data naar inzicht. Zo vertaal je data naar bruikbare inzichten
Exact helpt je het grotere plaatje te zien en is er voor jouw kantoor en je klanten. Nu en in de toekomst. Laten we samen terugveren. 

Met vriendelijke groet, 
Team Exact
 
Klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief