Bekijk deze nieuwsbrief online
 

Deze partnermailing wordt u aangeboden door ons 'zusterbedrijf' Fiscaal Vanmorgen.
Fiscaal Vanmorgen kiest u om de volgende redenen:

  • Maximaal 15 deelnemers per groep, dus altijd interactief!
  • Aandacht voor uw praktijkvragen
  • 10% korting voor uw collega
  • Iedere deelnemer ontvangt een waardebon van € 75,-
  • Topdocenten met jarenlange praktijkervaring
 

   14
 SEPT

 






POSTILLION
BUNNIK

CURSUS
Privacy-structuren en het UBO-register


Vermogende ondernemers hebben steeds meer behoefte aan privacy. De komst van het UBO-register versterkt het gevoel van onrust alleen maar. Bent u als adviseur op de hoogte van de praktische aspecten die spelen bij privacy-structuren? Weet u welke informatie in het UBO-register komt? Jeroen Knol bespreekt in 1 middag de ins en outs met u. Hij gaat onder meer in op de omvorming van de holding-BV naar de holding-CV en de mogelijkheden van een fonds voor gemene rekening.

Meer informatie
4 PE
 

   21
 SEPT

 



MEETING PLAZA
UTRECHT

CURSUS
BTW en (sport)structuren


Joep Swinkels brengt uw kennis over BTW en sport(structuren) in één middag op topniveau. Hij bespreekt alle BTW-aspecten van sport, de aanpassing van de BTW-regelgeving en de verschillende exploitatiemodellen van binnen- en buitensportaccommodaties met u. Na afloop van deze cursus kunt u goed anticiperen op komende wijzigingen en het belastingvoordeel behouden.

Meer informatie
4 PE

Herhaling wegens grote belangstelling en hoge waardering (8,5)!

 

   28
 SEPT

 



MEETING PLAZA
UTRECHT

CURSUS
Subsidies en BTW


Wanneer is een subsidie belast met BTW en welke gevolgen heeft dit? Hoe zit het met subsidies en het BTW compensatiefonds? Weet u de juiste fiscale keuze op het gebied van subsidies en BTW te maken? Hoe kan de BTW-positie van de gemeente en de ontvanger van de subsidie worden geoptimaliseerd? Joep Swinkels brengt u in 1 middag op de hoogte. Bespreek uw eigen casus voor of na de cursus met de docent.

Meer informatie
4 PE

Deze cursus is dit voorjaar beoordeeld met een 8,5!

 

   3
 OKT



POSTILLION
BUNNIK

STOOMCURSUS
Erfrecht

Erfrecht is een delicate kwestie. Een verkeerd advies aan uw cliënt kan behoorlijk in de papieren lopen. Erfrechtgoeroe Bernard Schols praat u in één dag helemaal bij over alles wat u moet weten over het erfrecht. Na afloop van de cursus kunt u uw cliënt een zo optimaal mogelijk advies geven, waarmee uw cliënt de fiscus het nakijken geeft.

Meer informatie
6 PE
 

3 + 10
 OKT




MEETING PLAZA
UTRECHT

CURSUS
Actualiteiten BTW en BTW-compensatiefonds


Joep Swinkels praat u in 2 middagen bij over alle relevante ontwikkelingen op het gebied van BTW en het BTW-compensatiefonds, incl de BTW besparende modellen. U krijgt een compleet programma met veel praktijk, waarbij per onderdeel actuele jurisprudentie, beleidsbesluiten en ontwikkelingen worden besproken.

Meer informatie
8 PE

Deze verdiepingscursus is dit voorjaar beoordeeld met een 9!

   5
 OKT


 

POSTILLION
BUNNIK

STOOMCURSUS
Nieuw Huwelijksvermogensrecht 2018


Bernard Schols brengt u in één interactieve praktijkgerichte dag volledig op de hoogte van het Nieuwe Huwelijksvermogensrecht. Tevens bespreekt hij de ontwikkelingen in het huidige huwelijksvermogensrecht met u. Kortom, vernieuwen, actualiseren en opfrissen van uw kennis!

Meer informatie
6 PE

Bernard Schols is ook spreker op de AV-dag op 26 sept. Klik hier voor meer info.

   11
 OKT


INFINITY BUSINESS CENTER AMSTERDAM

CURSUS
Fiscale due diligence


Uw cliënten verwachten een succesvolle begeleiding bij iedere overname, overdracht of toetreding van een investeerder. Kunt u als adviseur een gedegen fiscaal onderzoek uitvoeren? Leer van 4 specialisten hoe u een specifiek onderzoek per belastingsoort opzet, welke vragen u moet stellen en wat de meest voorkomende valkuilen zijn. Praktijkgericht met handige tools en checklists!

Meer informatie
6 PE

INCOMPANY
Uw organisatie staat hierbij centraal. Elk programma kan worden aangepast aan de wensen en specifieke praktijkcasussen van uw organisatie. Meer informatie? Neem contact op met
Marijke van Dorp.

06-40801163

marijke@fiscaalvanmorgen.nl

OVER ONS

 INCOMPANY

ALLE OPLEIDINGEN

 
Wilt u deze nieuwsbrief niet ontvangen, meld u dan hier af.