Bekijk dit bericht online
Click 'Download images' to view images
Als lezer van de dagelijkse e-mailnieuwsbrieven van Accountancy Vanmorgen biedt Fiscount je deze partnermailing aan. Je ontvangt maximaal twaalf partnermailings per jaar.
NIEUWS    |    BLOG    |    PARTNERS    |    OPLEIDINGEN    |    VACATURES

Wat houdt het toezicht BFT voor 2024 in voor het mkb?

Het BFT en de AFM onderzoeken gezamenlijk het opstellen van beleid voor systematische integriteitsrisicoanalyses (SIRA) bij middelgrote accountantsorganisaties. Maar wat zijn nu met name de toezichtsprioriteiten van het BFT voor het mkb? Dirk Kolkman licht enkele toezichtsprioriteiten toe. Jan Mooren duidt de consequenties voor het mkb.
Lees verder »
Mkb-bedrijven oriënteren zich breder op financieringsmogelijkheden

Er is sprake van een trendbreuk: voor het eerst haalt minder dan de helft van de mkb-ondernemers (48 procent) alleen nog financiering bij banken op. Een belangrijke verklaring hiervoor is de opkomst van nieuwe aanbieders, die ondernemers vandaag de dag meer mogelijkheden bieden voor een passende financiering. 

Lees verder »
ADVERTORIAL

Fiscount vernieuwde educatie aanbod Accountancy

Ben je op zoek naar een manier om je kennis en vaardigheden op het gebied van accountancy te vergroten? Wil je meer leren over de nieuwste ontwikkelingen en trends in de branche? Dan zijn de accountancy cursussen van Fiscount iets voor jou!
Lees meer over ons aanbod »
Fouten in de externe verslaggeving
Een foutje is snel gemaakt, ook in de externe verslaggeving. Toch is het ene foutje sneller gemaakt dan het andere. Tijdens deze cursus leer je de valkuilen herkennen, waardoor je veelgemaakte fouten in de externe verslaggeving kunt voorkomen. Aan de hand van de theorie en diverse praktijkcasussen laten we de valkuilen zien én uiteraard ook de oplossingen.
Lees verder »
Hoe behoud je talent in een competitieve markt?
Accountants kunnen in de huidige competitieve markt riant kiezen uit kantoren waar ze willen werken. Voor kantoren is het daarom essentieel om te investeren in duurzame teamontwikkeling, om talent te behouden en een hecht team op te bouwen. Daarmee wordt immers het fundament voor de toekomst gelegd. Hoe zorg je voor een sterke basis binnen jouw kantoor?
Lees verder »
ADVERTORIAL

Fiscasus: dé praktische nieuwsbrief van Fiscount voor accountants- en administratiekantoren

Minimaal 1000 tips en inzichten per jaar. Fiscasus bevat casussen op het gebied van onder andere accountancy, fiscaliteit, pensioen, loon, btw en arbeid en recht. De nieuwsbrief verschijnt drie à vier keer per week en is ook nog gratis! 
Schrijf je nu in »
Integriteit in het mkb
Integriteit is één van de pijlers binnen de VGBA die geldt voor accountants. Maar ook als je geen accountant bent, verwacht je klant en de maatschappij dat jij integer handelt. Maar wat is dan ‘integer handelen’? En hoe verhoudt zich dit tot een begrip als bijvoorbeeld ‘fraude’? Tijdens deze cursus geven we handen en voeten aan het begrip ‘integriteit’.
Lees verder »
Toezicht op nieuwe leest moet stresslevel kantoren verlagen
Wanneer je je als kantoor voorbereidt op een toetsing, ontstaat er meestal onrust. Zijn onze dossiers wel geheel juist, zien we niets over het hoofd bij ons kwaliteitssysteem? Hebben we de Wwft-actualiteiten wel correct geïmplementeerd in onze organisatie? Om dit stresslevel bij kantoren te verlagen, heeft de NBA ‘Toezicht op nieuwe leest’ geïntroduceerd
Lees verder »
OVER ONS    |    ADVERTEREN    |    ABONNEREN
GEGEVENS WIJZIGEN  |  AFMELDEN