Exact Live 2018
Bekijk de webversie
 

Actuele data zijn de brandstof voor succesvolle bedrijven. Maar hoe krijg je inzicht in cijfers en vertaal je ze naar juiste beslissingen? De antwoorden krijg je op 10 oktober tijdens Exact Live in de Jaarbeurs Utrecht. Wees erbij. Welcome to Numberland!

Schrijf je nu gratis in
 
 

ACCOUNTANCY TRACK
Bezoek de speciale Accountancy track tijdens Exact Live op 10 oktober 2018. Laat je inspireren door thought leaders, leer van de koplopers in de branche, ontdek handige technologie, ontmoet vakgenoten en krijg direct toepasbaar persoonlijk advies.

APK-KEURING
In het Accountancy Stadium krijg je een gratis APK-keuring voor jouw kantoor, advies en ontdek je de nieuwste tools. En wees getuige van de huldiging van de winnaar van de Cloud Award. Dit is verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die innovatie en samenwerking met hun klanten naar grote hoogte stuwen.

Kom naar Exact Live
 
 

REIS GRATIS NAAR EXACT LIVE MET DE NS

Files vermijden? Kom met de trein! Met de NS reis je gratis naar Exact Live 2018 en weer terug. Regel jouw reis naar Numberland gemakkelijk via het inschrijfformulier op www.exactlive.nl.

JA, IK KOM GRAAG NAAR EXACT LIVE
Klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief