Book ophold på Wakeup Copenhagen
Se web-version her.
Vi tilbyder netop nu masser af hotelværelser til lavpris i København og Aarhus! Book din påskeferie og overnat på et af vores hoteller fra kun DKK 400,- pr. nat. for et enkeltværelse og fra DKK 500,- pr. nat for et dobbeltværelse.

Kan man holde ferie på budget i København og Aarhus? Ja! På Wakeup Copenhagen kan du rent faktisk bo billigt uden at gå på kompromis med komfort og beliggenhed. Book din påskeferie nu på et af vores centralt placerede lavprishoteller med dig selv, din bedre halvdel, bedste ven eller familien.
Påske og forår i København
Glæd dig til fede koncerter hver fredag fra april til slut september, når danske og udenlandske kunstnere gæster Tivoli i København. Gør aftenen endnu mere cool med en overnatning på et af vores centrale Wakeup Copenhagen-hoteller i København og få en god nats søvn.
Nyd påsken i smukke Aarhus
Bo på Wakeup Aarhus midt i centrum lige ved Bruun's Galleri og oplev de hyggelige caféer ved åen, de gamle stræder i latinerkvarteret, Den Gamle By eller tag på ARoS kunstmuseum, hvor der er masser af gode oplevelser for store og for små.
Arp-Hansen Hotel Group
Følg os her:
Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev kan du afmelde her.
© Copyright 2020 Arp-Hansen Hotel Group