Onze beweging staat aan de kant van de patriotten!

De EU houdt Nederland gegijzeld. Ons nationale parlement is alleen nog maar een doorgeefluik van Brusselse decreten. VVD en CDA zien geen probleem: ze pleitten deze week zelfs voor nóg meer EU. Pepijn van Houwelingen houdt zijn maidenspeech: een nexit is de enige uitweg!

Kamer weigert debat over de G7-top en de Build Back Better-ambities

Op de G7-top spraken de leiders van de grootste Westerse landen over de toekomst. Dat raakt Nederland. Daarom wil ik een debat over hun Build Back Better-conclusies.

Heel de dag vinden in de Kamer debatten over details plaats. Maar de grote thema’s worden zelden of nooit besproken. Over klimaat, over immigratie, over onze soevereiniteit: principiële onderwerpen, échte vragen worden angstvallig vermeden. En ook nu blokkeren ze een debat. Altijd verwijzen ze je door naar een commissiezaal met nog 23 agendapunten.

Van Meijeren: Inlichtingendiensten bestempelen kritiek als “terreur”

De NCTV stapelt fout op fout. Onschuldige burgers werden illegaal bespioneerd. Linkse activisten als Nikki Sterkenburg krijgen een belangrijke rol. En kritische oppositie wordt verdacht gemaakt: de volledig vreedzame uitgeverij De Blauwe Tijger komt voor in het "dreigingsbeeld terrorisme".

Gideon van Meijeren wil een einde aan het linkse activisme bij de NCTV - desnoods door grondige sanering.

Kom FVD versterken - word actief!

Op dit moment zijn we hard bezig met het organiseren van bijeenkomsten, ontmoetingen en trainingen. Ons doel is onze beweging te laten vertakken in alle delen van het land. En om in maart 2022 mee te doen aan de Gemeenteraadsverkiezingen en in maart 2023 aan de Provinciale Statenverkiezingen met lijsten van échte FVD-ers die samen met ons kunnen strijden voor onze idealen.

Meld je aan en word actief in de Provinciale Staten, de Gemeenteraad of elders. Word onderdeel van het mooiste project van deze generatie.

Met strijdbare groet,

Thierry Baudet

Volg FVD in de Kamer

Moties

Lees hoe onze Kamerleden zich inzetten in de Kamer >

Debatten

Bekijk de meest spraakmakende hoogtepunten >

Nog geen lid van FVD?

Word nu lid!


Deze email is verzonden naar newsletter@newslettercollector.com. Als u zich geheel van onze nieuwsbrieven en berichten wilt uitschrijven kan dat via deze link.