Kobelco graafmachines Trimble Ready
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Peeters Groep introduceert Pitbull minishovel
De Peeters Group, bekend van de merken Peecon en Tulip, presenteert een nieuwe serie minishovels. De zogeheten compact loaders worden door Peeters op de markt gebracht onder de merknaam Pitbull. De machines worden gebouwd in een nieuwe fabriek in Etten-Leur.
Kobelco levert graafmachines ‘Trimble Ready’

Kobelco gaat zijn Tier 4 Final graafmachines vanaf mei 2018 leveren met de optie Trimble Ready.  Machines met die optie zijn dan af-fabriek klaar voor installatie van het Trimble Earthworks Grade Control Platform.

Lees verder >
Cat introduceert 3 nieuwe dumptrucks

Cat komt met 3 nieuwe dumptrucks: de 730, 730 EJ en de 735. Kenmerken zijn onder meer de nieuwe cabines, een nieuw takelhulpsysteem, geavanceerde trekkrachtregeling, een nieuw stabiliteitssysteem en een ECO-bedrijfsmodus.

Lees verder >
(advertorial)
Hoeveel verlof heb je? 
Met onze verlofbriefjes, vakantiekaarten en wandplanners houd je overzicht op je eigen vakantiedagen, maar ook op die van je medewerkers. Simpel en efficiënt. Dat zijn wij! Onze Formulieren en Opbergsystemen zijn speciaal ontwikkeld om jou te helpen jouw administratie op orde te houden.
Compacte Case CX145D levert grootste prestaties

De eerste Case CX145D in Nederland draait bij Loonbedrijf Kuipers in Saasveld. Eigenlijk zocht Kuipers een zwaardere machine, maar de CX145D bleek tijdens een huurperiode tot grotere prestaties in staat dan zijn formaat doet vermoeden.

Lees verder >
Enorme materieelveiling Ritchie Bros. in Moerdijk

Op 17 en 18 mei gaat Ritchie Bros. op haar terrein in Moerdijk een enorm aanbod van zware machines veilen. Momenteel zijn er ruim 1.800 bouwmachines, trucks, kranen, hoogwerkers en andere items opgenomen in de veiling.

Lees verder >
PW
BouwMachines Praktijktest: Komatsu WA500-8
Vanuit snelheid gaat de Komatsu WA500-8 tijdens onze load & carry-proef vol in de ankers. Gaat dat goed met meer dan 10 ton in de uitkippende bak? Zeker! De kolos blijft vierkant aan de ondergrond genageld.
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright