‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Se nyhedsbrevet i browser
søndag 02. oktober 2022 :  Anbefaler
 
 
Pensionspilleri skal sikre vintervarmen - regningen efterlades i børneværelset
Den politiske aftale om at finansiere en del af den vinterhjælp, som danskerne kan se frem til at modtage den kommende tid, finansieres langt hen ad vejen gennem en fremrykket skattebetaling for danske pensionsopsparere. Til gengæld bliver skatteindtægterne mindre i fremtiden.
Danmark rammes oftere af hackerangreb end Ukraine: 3000 hackerangreb i timen
Den danske energisektor begraves i hackerangreb, og Danmarks udbredte digitalisering gør, at vi angribes mere end selv krigsramte Ukraine, forklarer direktøren for den danske EnergiCERT, der er en cybersikkerhedsenhed for kritisk infrastruktur.
Kapitalfond køber den danske del af Arriva
Efter at Deutsche Bahn tidligere på året satte den danske afdeling af Arriva til salg, er det nu lykkedes at finde en køber.
Klumme
 
Tysk kapitalfond skal styre danske tog og busser ud af årelang krise
Et af landets største selskaber inden for kollektiv transport står til at få ny ejer. Det sker efter en stribe år med sløje resultater og en ledelse bundet på hænderne.
"Gangsteragtige metoder": Opsagt og sagsøgt erhvervslejer kræver millioner af ny investor
Ejer af Helmerhus-karréen på Københavns Rådhusplads hiver lejere i retten for at modsætte sig opsigelse i forbindelse med ombygning af ejendommen. Frisør Jørgen Nørgaard, der har arbejdet et halvt århundrede i huset, beskylder derimod den tyske milliardinvestor for chikane og kræver millionbeløb for at fraflytte.
Dansk skobrand har spændt livremmen helt ind og håber på stærkt julesalg
Skobrandet Roccamore balancerer i øjeblikket mellem at spare mest muligt og stadig være klar til vækstplaner på den anden side af krisen. ”Jeg tror, det eneste, vi ikke har fjernet, er frokostordningen,” siger stifter.
Detailekspert om Salling Groups nye discountkæde: Det er et tiltrængt, friskt pust
Discountkæderne er druknet i deres egen succes, mener detailekspert, som ser frem til, at Salling Groups nye, rå discountkæde, Basalt, kommer ind på markedet.
Advokat varetægtsfængslet i sag om hvidvask
En advokat er sigtet for hvidvask af særlig grov beskaffenhed ved angiveligt at have overført godt 15 mio. kr. til udenlandske konti. ”Det mindes jeg ikke, vi har set i Danmark før,” siger forsker med speciale i hvidvask.
Fujifilm udnytter geografien i kampen om medarbejdere: "Hillerød er et større trækplaster end Kalundborg"
Det bliver en udfordring for Fujifilm Diosynth Biotechnologies at finde 450 nye ansatte, men virksomheden har et geografisk trækplaster, fremhæver topchef Lars Petersen.
Biogasselskab glipper millionindtjening på rødglødende gasmarked
Sidste år solgte Ribe Biogas store dele af dette års gas til en i dag lav pris. På grund af stigende produktionsomkostninger ender anlægget nu med underskud på den del af gassen, fortæller direktør og formand.
Siemens Gamesa vil skære 2900 stillinger
Den tysk-spanske mølleproducent vil som led i sin strategi reducere antallet af stillinger med omkring 2900 på verdensplan. Heraf nedlægges 800 stillinger i Danmark.
Energikrise kan gøre grønne virksomheder til bedre investeringscases
Vækstfonden bebuder stor fokus på grønne investeringer og forventer syndikater på tværs af venture, corporate-venture, institutionelle investorer, familiekontorer og de forskningsbaserede investorer. HC Andersen Capital forventer især interesse for færdigudviklede teknologier.
Watch jobs
 
 
Clinical Project Lead
 
 
 
Er du Ritzaus nye IT-konsulent?
 
 
 
Skattechef
 
 
 
Private Banking rådgiver /erfaren privatrådgiver til Vejle
 
 
 
Senior investeringsrådgiver til Private Banking København
 
 
 
Quality Engineer – Sønderborg
 
 
 
IT-compliance specialist
 
 
 
It-sikkerhedsspecialist
 
 
 
Ejendomsadministrator
 
 
 
Investeringschef til Ringkjøbing Landbobank
 
 
 
Fagligt stærk controller til Operations & Værdiansættelse
 
 
 
Finansiel Controller
 
 
 
Informationssikkerhedskonsulent (barselsvikariat) til Lægemiddelstyrelsen
 
 
 
Rådgiver til bankens læge- og tandlægeteam
 
 
 
Kombiner kommunikation, kundeservice og pension – er du vores nye rådgiver?
 
 
 
Erfaren og ambitiøs ESG manager med drive og godt humør søges
 
 
 
Aktuarstuderende til Finansaktuariatet i Sampension
 
Se flere jobs