+ 22 makkelijke recepten voor als bezoek blijft eten op je verjaardag
delicious.
Aziatisch!
13x soep met kokosmelk

Dit simpele ingrediënt laat zoveel soepen stralen! Op de redactie hebben we eigenlijk altijd wel een blik kokosmelk achter de hand zodat we in een handomdraai romige soep kunnen maken. Wat is jouw favoriet? Noedel-, bataat-, of toch tomatensoep?

delicious.
Simpel & snel
Rucola-gnudi met pomodorinisaus en pijnboompittenkruim

Gnudi (spreek uit njoedie) zijn eigenlijk niets anders dan 'naakte' ravioli, zonder hun deegjasje. Als dit de eerste keer is dat je ze maakt zal je achteroverslaan van de vederlichte textuur! Ze zijn ook ontzettend leuk en makkelijk om te maken, een dikke aanrader voor dit pinksterweekend.

Advertorial
delicious.
Ontdek het magazine voor de beste tijd van je leven

Maak kennis met Zin Magazine: spraakmakende interviews, avontuurlijke reizen, cultuurtips, inspirerende verhalen, geld, geluk en gezondheid. Probeer nú Zin Magazine en krijg gratis de historische roman ‘Bloedlijn’ cadeau!

delicious.mei
Krokant & knapperig!

Als je ons vraagt om de lente in 1 woord samen te vatten, dan zeggen we: crispy. Alles is fris en nieuw in het voorjaar. Ook aan tafel hebben we zin in lentegroen. En precies dát vind je in dit kraakverse nummer van delicious. Beschouw het gerust als een handleiding voor een lente al dente!

Bestel het mei-nummer nú in de webshop (gratis verzending binnen NL) en krijg 'm z.s.m. thuisgestuurd. Of koop 'm in de winkel.

delicious.
delicious.
Handige tip
Uien bewaren? zo kun je dat het beste doen

Grote kans dat je standaard een netje uien in de la hebt liggen, of in een mand op het aanrecht. Maar, is dat de beste plek om uien te bewaren? En wat doe je bijvoorbeeld met restjes gesneden ui?

delicious.
Zo maak je zelf
Perfecte frieten

Friet heeft een imagoprobleem. Het is vet en daarom ongezond. Maar goeie frieten hoeven helemaal niet vet te zijn! Met een beetje meer frietkennis kun je het resultaat prima naar je hand zetten en geniet je voortaan van knapperige zelfgemaakte friet. Wij leren je hoe.

delicious.
Form does matter
7x recepten met penne pasta

Met een simpele, goed uitgevoerde pasta penne scoor je bij iedereen punten. Het is de Barbapapa onder de pasta’s die zich moeiteloos transformeert van doordeweekse vriend tot haute cuisine showstopper. 

delicious.
Van maaltijdsoep tot taco-bar
22 makkelijke recepten voor als bezoek blijft eten op je verjaardag

Je verjaardag vieren zonder zelf in de keuken te staan? Dat kan! Met een beetje voorbereiding zorg je ervoor dat er heerlijke en vullende gerechten op tafel staan voor je gasten, zonder dat je op de dag zelf nog hoeft te koken. Hiep, hiep, HOERA!

Wat vind jij van onze nieuwsbrief?
Ja, leuk! Positief Negatief Kan beter
Volg delicious. ook op
delicious. - Instagram delicious. - Facebook delicious. - Twitter delicious. - YouTube delicious. - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden