Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de Gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
5 april 2022
PERSBERICHT: 3e Gebiedsdag GreenTech Park Brabant ontvangt input tot volgende stap
Dinsdag 29 maart vond de derde gebiedsdag van GreenTech Park Brabant plaats. De dag leverde veel input op om een gezamenlijk toekomstbeeld te schetsen voor het duurzame bedrijventerrein.
 
Twee bijeenkomsten
De gebiedsdag was opgesplitst in twee bijeenkomsten, een voor ondernemers en de ander voor omwonenden van het toekomstige terrein en andere geïnteresseerden. Beide momenten hadden hetzelfde doel: ‘waar moet volgens u het terrein aan voldoen?’ Bij ondernemers werden onderwerpen als onderlinge samenwerking, mogelijke bedrijfsactiviteiten en kennisdeling besproken. Bij de inwonersbijeenkomst kwam onder andere de inpassing in de groene omgeving ter sprake en het voorkomen van mogelijke geluids-en verkeershinder.

Lees verder
Wil je uitleg over reizen met het openbaar vervoer?

Wil je graag met de bus of trein ergens naar toe, maar weet je niet hoe het werkt? Dan helpen we je graag. De gemeente Boxtel organiseert hiervoor de OV OpStapdag. Op deze dag speciaal voor senioren kun je gratis (opnieuw) kennismaken met het openbaar vervoer. 

Lees verder
Bekendmakingen van deze week
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten
 .