20 april 2020
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Personeel Picnic stemt in met nieuwe cao
[Nieuws] Zo’n 90 procent van de werknemers van Picnic heeft voor de nieuwe cao gestemd. Deze gaat direct van kracht. Dat meldt De Telegraaf.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Aantal online verkopen overstijgt Black Friday
[Nieuws] De dinsdag na Pasen werden er 175 procent meer pakketten verzonden dan op de dinsdag voor de coronamaatregelen. Het aantal bestellingen overstijgt Black Friday van 2019.
twitter facebook linkedin
lees verder
Concurreren als niche retailer met de grote retailplatformen?
[Advertorial] De retailsector is de laatste jaren flink in beweging. Nu steeds meer omzet via online kanalen gerealiseerd wordt, hebben grote retailplatformen het heft stevig in handen genomen. Zij zetten hiermee traditionele retailbrands onder druk. Lees in dit whitepaper de 8 tips om je te kunnen onderscheiden als retailer.
image
image
Instagram voegt nieuwe opties toe om kleine handelaren te steunen
[Nieuws] Social mediaplatform Instagram introduceert nieuwe opties waarmee consumenten een lokale onderneming kunnen steunen in crisistijd.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Amazon mag investeren in Deliveroo
[Nieuws] De Britse concurrentiewaakhond CMA heeft toestemming gegeven aan Amazon om te investeren in de Britse tak van Deliveroo.
twitter facebook linkedin
lees verder
Geen slapeloze nachten bij Auping
[Advertorial] Digitaal transformeren bezorgt sommige organisaties slapeloze nachten en/of nachtmerries, maar niets van dit alles bij Auping. In de afgelopen drie jaar, sinds het aantreden van director Customer Experience Joris Broekmans, stampte de beddenfabrikant onder meer een eigen webshop uit de grond. Wij mogen Joris verwelkomen op het CustomerFirst Congres als spreker en interviewden hem alvast.
image
image
‘Meerderheid detailhandel zet in op online in coronatijd’
[Nieuws] Een meerderheid van de detailhandelaren (58 procent) heeft maatregelen getroffen om producten of diensten online aan te kunnen bieden in crisistijd.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Delvaux opent webshop
[Nieuws] Belgische tassenproducent Delvaux opent voor het eerst een eigen webshop. Het luxemerk opent versnelt een webwinkel doordat alle winkels gesloten zijn vanwege de coronacrisis.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.