Beste vrijheidsstrijder,

Allereerst bedankt voor jullie geweldige reacties op de show van gisteren en het massaal kopen van onze nieuwe kleding van ‘I Love CO2’!! Bestel de kleding hier en kijk de uitzending hier als je dat nog niet gedaan hebt.

Soms is het zo raar dat ik zo’n show doe, omdat je voelt dat er iets aan zit te komen, dat er iets uitgerold wordt. Een propagandamachine die aangezet wordt met een einddoel.

In de show had ik het over vaccinaties. Waarom mogen we niet kritisch zijn? Wat voor onzin is het dat we opeens, omdat er een handjevol gevallen van mazelen zijn, dat het hele vaccinatie-theater aangewakkerd wordt en dat mensen die weigeren zichzelf of hun kind te laten vaccineren als de vijand gezien worden?

Dus dan doe ik zo'n show en kijk vandaag wat voor berichten er weer zijn over vaccinaties. De VVD wil ongevaccineerde kinderen uit de opvang weren, dromen de media van het uitsluiten van kinderen, zijn mazelen besmettelijker dan cojona en in Eindhoven begint de paniek over een "uitbraak".

Het is nu weer eens even het moment om onze rug recht te houden. Leer van wat we meegemaakt hebben. We kijken even aan wat er aan de hand is. We trappen niet in anticipatoire angst. Laat ze dat spel maar weer spelen. We gaan eens even rustig en met veel vertrouwen en zelfverzekerdheid kijken wat hier aan de hand is.

We gaan niet meteen reageren op angstporno. Ik ben niet anti-vaccinatie, maar ik ben zeker na cojona super en super kritisch en dat moeten we allemaal zijn. Daar is niks mis mee. Wij hebben de controle over onszelf en onze lichamen en zij niet. Ik weet zeker dat ik morgen hier meer over ga bespreken in de show.

Dank voor jullie donaties! Alleen met jullie financiële steun kunnen we doorgaan, dus hou ons alsjeblieft in de lucht!

Tot morgen.

Robert

DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
BITCOIN ADRES: 3DgksVTAmaX6YwuSAbZtfdkuXM89jTamtQ

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2024 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven