Beste ,

Donderdag 31 oktober van 10:30 tot 11:30 uur zenden we als Nieuwsblad Transport in samenwerking met ABN AMRO live een webinar uit waarbij de belangrijkste problemen, uitdagingen en oplossingen op het gebied van personeelsbeleid in de logistieke sector worden besproken. Graag nodig ik u als trouwe lezer van Nieuwsblad Transport uit om kosteloos dit webinar te volgen vanaf uw eigen computer of smartphone.

Tijdens dit webinar zal ik diverse experts uit de sector interviewen over arbeidsmarkttrends in de logistiek, generatie Z, strategische personeelsplanning en de transformatie van 'blue' naar 'white collars'. We gaan in gesprek met Hans Willem Cortenraad (CEO CB), Michiel van Kessel (Director Staff Services Van den Bosch Transporten), Serge Claesen (recruiter Heiwegen Consultancy) en Bart Banning (sectorbankier Transport & Logistiek ABN AMRO). Verder zenden we een video-interview uit met Frank van Gool (CEO Otto Workforce).

Het belooft een interessant en zeer interactief webinar te worden dat u eenvoudig vanaf uw eigen computer kunt volgen. Tevens is het mogelijk om live uw vragen in te sturen. Deelname aan dit webinar is mogelijk na het invullen van het aanmeldformulier.

Ik hoop dat ook u hierdoor nieuwe inzichten en ideeën opdoet over dit belangrijke onderwerp. Alvast bedankt voor uw deelname.


Met vriendelijke groet,

Bart Pals
Hoofdredacteur Nieuwsblad Transport
bart.pals@nieuwsbladtransport.nl




Nieuwsblad Transport | Paul Krugerstraat 181 | 3072 GJ Rotterdam


Beheer uw contactvoorkeuren